Volledig scherm
© GS-media

'Ren voor je leven' in Gramsbergen

Voor de derde keer wordt vandaag het evenement 'Ren voor je leven' gehouden in Gramsbergen. Het doel? Zoveel mogelijk geld inzamelen voor onderzoek naar kanker. In totaal wordt er zes uur hardgelopen of gewandeld.

De dag begon om iets voor drie uur met een ceremonie. Daarna gaf burgemeester Peter Snijders het startschot: de komende zes uur staat in het teken van hardlopen of wandelen. De sportievelingen worden ondersteunt door de Sjompiesingers en het dweilorkest SDG Ane.

  1. Agrarisch datingbureau Farmers4Love zet er een punt achter: ‘te veel concurrentie van Tinder’
    PREMIUM

    Agrarisch datingbu­reau Farmers4Love zet er een punt achter: ‘te veel concurren­tie van Tinder’

    Twee touringcars vol en een bestelbusje met baby's, dat moet zo'n beetje de oogst zijn van zes jaar Farmers4Love. En vast een hoop verborgen liefdes. De agrarische datingsite waar boeren en boerinnen elkaar voor het leven weten te vinden, houdt er over krap een maand echter mee op. Te veel concurrentie van de Tinders, Lexa’s en de Peppers van deze wereld, en de man-vrouwverhouding loopt een beetje uit de pas. ,,Willen we mee, dan zouden we ook niet-agrariërs bij Farmers4Love toe moeten laten. Maar dan gaan we op in de massa, en dat willen we niet.”

Vechtdal