Hardenberg haalt groot onderhoud plus een facelift naar voren voor de Johan Clemmestraat in Mariënberg. Daarbij worden ook duurzame maatregelen genomen op gebied van groen, klimaat en toegankelijkheid voor iedereen.
Volledig scherm
PREMIUM
Hardenberg haalt groot onderhoud plus een facelift naar voren voor de Johan Clemmestraat in Mariënberg. Daarbij worden ook duurzame maatregelen genomen op gebied van groen, klimaat en toegankelijkheid voor iedereen. © Frank Uijlenbroek

Renovatie drie oude straten eerder dankzij corona: Hardenberg haalt klus van miljoen naar voren

Bewoners van de Molstraat in Dedemsvaart, de Burgemeester van Riemsdijkstraat in Gramsbergen en de Johan Clemmestraat in Mariënberg krijgen na meerdere decennia eindelijk een eigentijds ogende weg voor hun deur. De drie woonstraten dateren al uit de jaren 60 en 70 van de vorige eeuw en daar is dus al minstens veertig jaar weinig meer aan veranderd. Daar gaat ijs en weder dienende eind dit jaar of anders begin volgend jaar een eind aan komen. 

  1. Djordi (24) uit Dedemsvaart wilde met een bijl op zijn ouders inhakken: ‘Het was een noodkreet’
    PREMIUM

    Djordi (24) uit Dedems­vaart wilde met een bijl op zijn ouders inhakken: ‘Het was een noodkreet’

    Met een bijl in zijn handen stond Djordi L. in maart dit jaar tegenover zijn vader in Dedemsvaart, zo was het Openbaar Ministerie donderdag van mening in de Zwolse rechtbank. Hij dreigde zijn ouders wat aan te doen, omdat hij maar geen hulp kreeg. ‘Misschien moet ik maar naar het gemeentehuis gaan en mensen doodsteken of een schietpartij veroorzaken om wel hulp te krijgen. Maar ik ga mijn ouders vermoorden’.

Vechtdal