Voetballers van HHC danken de fans op sportpark De Boshoek na de wedstrijd HHC Hardenberg - Rijnsburgse Boys.
Volledig scherm
PREMIUM
Voetballers van HHC danken de fans op sportpark De Boshoek na de wedstrijd HHC Hardenberg - Rijnsburgse Boys. © Pro Shots / Ron Jonker

‘Risicowedstrijd’ eerste in geschiedenis HHC Hardenberg: ‘Nemen zekere voor het onzekere’

HHC heeft de wedstrijd tegen sv Spakenburg, zaterdag op sportpark De Boshoek, gebombardeerd tot risicowedstrijd. Een unicum in de clubgeschiedenis. Is de kans op ongeregeldheden met deze ‘titel’ geweken? Jermaine Ellenkamp, de pr-man van HHC, en Carina Slooijer, communicatieadviseur bij de gemeente Hardenberg, reageren. 

 1. Rollen omgedraaid in Hardenberg: Rabo nu zelf huurder van Heemserhoek
  PREMIUM

  Rollen omgedraaid in Hardenberg: Rabo nu zelf huurder van Heemser­hoek

  Het Hardenbergse trio Tom Bouma, Matthijs van den Berg en Erik Otten, eigenaren van ICT-bedrijf Webstores, heeft kantoor Heemserhoek in Hardenberg gekocht van de Rabobank. In 2019 werd Webstores al gedeeltelijk huurder van het kantoor dat een ware blikvanger is op de hoek van de N34 en de Haardijk (N343). De bank stoot het in 2013 geopende kantoor af omdat steeds meer klanten en bedrijven hun bankzaken digitaal regelen.
 2. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  4

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

Vechtdal