Bestuursleden van Plaatselijk Belang Slagharen in groene bodywarmers informeren belangstellenden bij de campagnebus over aansluiting op het glasvezelnetwerk.
Volledig scherm
PREMIUM
Bestuursleden van Plaatselijk Belang Slagharen in groene bodywarmers informeren belangstellenden bij de campagnebus over aansluiting op het glasvezelnetwerk. © Benny Koerhuis

Sibculo koploper in race naar glasvezel; Slagharen onderaan

Voor inwoners van Balkbrug, Bergentheim, Bruchterveld, Dedemsvaart, Kloosterhaar, Lutten, Mariënberg, Schuinesloot, Sibculo en Slagharen nadert ‘D-day’. Vóór woensdag 21 april moeten ze beslissen of ze aangesloten willen worden op het glasvezelnetwerk dat Delta Fiber Netwerk in hun dorp wil aanleggen. 

 1. Binnen kijken in molen Radewijk taboe, maar stichting en bakkers zijn gastvrij
  PREMIUM
  video

  Binnen kijken in molen Radewijk taboe, maar stichting en bakkers zijn gastvrij

  Nationale Molendag is elk jaar in mei een uitgelezen kans om een historische molen van binnen te bekijken en te beleven. Gejaagd door de wind hoor je de wieken draaien en het raderwerk trillen en bonken, en malen stenen het graan tot meel. Maar vanwege de coronamaatregelen blijven de meeste molens dit jaar dicht en wordt de Molendag vooral online gehouden. Korenmolen Windlust in Radewijk vormt echter een uitzondering, al is een kijkje op de steenzolder ook hier niet mogelijk.
 1. De Stentor Week Update | Steekpartij Zwolle en GA Eagles promoveert
  Play
  VIDEO

  De Stentor Week Update | Steekpar­tij Zwolle en GA Eagles promoveert

  12:06
 2. Mikos Gouka: ‘Applaus haalde angel eruit’
  Play

  Mikos Gouka: ‘Applaus haalde angel eruit’

Vechtdal