Het gebied in hoek Kloosterstraat-Kerkstraat in Sibculo waar 14 nieuwbouwwoningen moeten verrijzen.  Dit project staat los van de informatieavond van Plaatselijk Belang.
Volledig scherm
Het gebied in hoek Kloosterstraat-Kerkstraat in Sibculo waar 14 nieuwbouwwoningen moeten verrijzen. Dit project staat los van de informatieavond van Plaatselijk Belang. © Foto Freddy Schinkel

Sibculo wil weer woningen bouwen

In de nasleep van de economische crisis zijn er de afgelopen jaren bijna geen woningen meer gebouwd in Sibculo. Nu de economie goed draait wil Plaatselijk Belang Sibculo, samen met woningstichting Vechtdal Wonen en de gemeente Hardenberg, graag weten hoe groot de behoefte aan nieuwbouw is in het dorp. Om dat te peilen is was er woensdagavond een informatieavond in De Horst. ,,Iedereen heeft zijn of haar zegje kunnen doen.”

  1. Onherstel­baar leed na de dood van Jarell, maar de dader hoeft niet de gevangenis in, hoe zit dat?
    PREMIUM
    zaak jarell reinders

    Onherstel­baar leed na de dood van Jarell, maar de dader hoeft niet de gevangenis in, hoe zit dat?

    ALMELO - Voor de tweede keer in korte tijd heeft de rechtbank Overijssel laten zien niet de zwarte toga van het Openbaar Ministerie te verkiezen boven de witte doktersjas van deskundigen. Voor de doodslag op de Almelose Jarell Reinders kreeg verdachte Humphrey W. namelijk alleen tbs, net als in de uitspraak tegen ‘kruisboogschutter’ Kenzo K. De eis van de officier van justitie om gevangenisstraf op te leggen, werd genegeerd.