Gert Altena (50) viste maandagavond met een geïmproviseerde lasso een ree uit het kanaal bij Hoogenweg. Voordat de hulpdiensten konden arriveren had hij het dier al op het droge.
Volledig scherm
PREMIUM
Gert Altena (50) viste maandagavond met een geïmproviseerde lasso een ree uit het kanaal bij Hoogenweg. Voordat de hulpdiensten konden arriveren had hij het dier al op het droge. © 112 Hardenberg

Slimme actie van Gert (50) redt ree uit kanaal: ‘Fietsers keken allemaal in het water’

Een bijzondere reddingsactie. Brandweerlieden in de gemeente Hardenberg stonden maandagavond raar te kijken. Toen de hulpdiensten in Hoogenweg aankwamen om een ree te redden uit het kanaal, was het beest al op de kant. Gert Altena (50) toonde zich met een oldskool methode een ware cowboy.

0 reacties

  1. Wandelvierdaagse Hardenberg houdt met duizenden deelnemers hitteberichten scherp in de gaten: ‘Extra tappunten’
    PREMIUM

    Wandelvier­daag­se Hardenberg houdt met duizenden deelnemers hittebe­rich­ten scherp in de gaten: ‘Extra tappunten’

    Om de verwachte warmte van zaterdag het hoofd te bieden zet de wandelvierdaagse in Hardenberg extra watertappunten in en wordt het defilé op het heetst van de dag wellicht verkort. Petje op en anders goed insmeren, is het devies voor de meer dan tweeduizend deelnemers. Die richtlijnen gelden eigenlijk voor iedereen die dit weekend op pad gaat. ,,En drink genoeg.”

Vechtdal