De politie trof eind januari in een woning aan de Markt in Dedemsvaart een grote hoeveelheid drugs aan. Regelmatig pakt de politie in de gemeente Hardenberg drugsdealers en -gebruikers aan.
Volledig scherm
PREMIUM
De politie trof eind januari in een woning aan de Markt in Dedemsvaart een grote hoeveelheid drugs aan. Regelmatig pakt de politie in de gemeente Hardenberg drugsdealers en -gebruikers aan. © Politie Hardenberg

Sms-bom politie naar ruim honderd klanten drugsdealer Dedemsvaart: ‘Zoek hulp’

updateMeer dan honderd klanten van een opgepakte drugsdealer uit Dedemsvaart hebben afgelopen weekeinde een sms-bericht ontvangen van de politie. Daarin legt de politie aan de ontvanger uit dat diens 06-nummer in een ‘dealtelefoon’ stond, en wordt dringend geadviseerd om hulp te zoeken in de eigen omgeving of bij Tactus verslavingszorg.

  1. Voetbalsters leefden toe naar zinderend promotieduel, maar toen kwam bericht van de KNVB
    PREMIUM
    update

    Voetbal­sters leefden toe naar zinderend promotiedu­el, maar toen kwam bericht van de KNVB

    Op neutraal terrein, het sportpark in Rouveen, zouden de voetbalsters van Sportclub Genemuiden en FC Ommen zaterdag strijden om een plaats in de eerste klasse. Maar de beslissingswedstrijd is door de KNVB geschrapt. Beide teams promoveren omdat het Drentse Vitesse’63 zich heeft teruggetrokken. Het zorgt bij de aanvoersters Danique Jansen (Genemuiden) en Linda van de Meeberg (Ommen) voor gemengde gevoelens.

Vechtdal