Lokale bedrijven leggen begin juli de laatste hand aan de acht nieuwe kleedkamers in een aanbouw van de bestaande kantine van SC Balkbrug (rechts). In die aanbouw zit ook de nieuwe entree van sportpark De Balk.
Volledig scherm
PREMIUM
Lokale bedrijven leggen begin juli de laatste hand aan de acht nieuwe kleedkamers in een aanbouw van de bestaande kantine van SC Balkbrug (rechts). In die aanbouw zit ook de nieuwe entree van sportpark De Balk. © Stichting Accommodatie De Balk

Sporters Balkbrug popelen om vernieuwd sportpark in gebruik te nemen: kleedkamervloeren bijna uitgehard

Voetballers en volleyballers in Balkbrug staan te popelen om het vernieuwde sportpark in gebruik te nemen. De Balk is voorzien van acht nieuwe kleedkamers, waar tientallen vrijwilligers hun steentje aan hebben bijgedragen.

  1. Sporters in Balkbrug en Gramsbergen blij met gulle gemeente: extra kunstgras, kleedkamers en hippe padelbanen
    PREMIUM

    Sporters in Balkbrug en Gramsber­gen blij met gulle gemeente: extra kunstgras, kleedka­mers en hippe padelbanen

    De gemeente Hardenberg trekt bijna negen ton uit voor extra sportvoorzieningen in Gramsbergen en Balkbrug. SV Gramsbergen ontvangt een bijdrage van 680.000 euro voor een extra kunstgrasveld en extra kleedkamers. Tennisvereniging Gramsbergen krijgt 96.000 euro als bijdrage voor de aanleg van twee padelbanen. Tennisclub De Reest uit Balkbrug wil ook twee padelbanen aanleggen en kan een gemeentelijke bijdrage van 102.500 euro tegemoet zien.