Steekincident op recreatiepark Gramsbergen: man opgepakt, slachtoffer naar ziekenhuis

Update & videoDe politie heeft op recreatiepark ‘t Hooge Holt in Gramsbergen een man aangehouden, omdat hij mogelijk betrokken zou zijn bij een steekincident. Een persoon is daarbij gewond geraakt.

Het steekincident vond eerder vanochtend plaats. De politie kreeg de melding om 10.15 uur binnen, vertelt woordvoerder Marloes Ballast van de Politie Oost-Nederland. De persoon die is neergestoken is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Hoe het op dit moment met het slachtoffer gaat, is onbekend. 

De politie begon meteen met een onderzoek nadat het steekincident had plaatsgevonden. Een deel van het recreatiepark werd daarom afgesloten.

Volledig scherm
Het onderzoek van de politie op het park. © 112 Hardenberg | Gert Stegeman

Betrokkenen 

De man die is aangehouden verbleef op het park. Volgens politiewoordvoerster Ballast gaat de politie er op dit moment vanuit dat alleen het slachtoffer en de verdachte bij het steekincident betrokken waren. Ze wil niets zeggen over de aanleiding van de steekpartij en de identiteit van de betrokkenen. ,,Dat is nog in onderzoek.’’ Wel bevestigt ze dat het steekincident in een recreatiewoning plaats vond.

Vechtdal