Steekincident op recreatiepark Gramsbergen: man opgepakt, slachtoffer naar ziekenhuis

Update & videoDe politie heeft op recreatiepark ‘t Hooge Holt in Gramsbergen een man aangehouden, omdat hij mogelijk betrokken zou zijn bij een steekincident. Een persoon is daarbij gewond geraakt.

Het steekincident vond eerder vanochtend plaats. De politie kreeg de melding om 10.15 uur binnen, vertelt woordvoerder Marloes Ballast van de Politie Oost-Nederland. De persoon die is neergestoken is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Hoe het op dit moment met het slachtoffer gaat, is onbekend. 

De politie begon meteen met een onderzoek nadat het steekincident had plaatsgevonden. Een deel van het recreatiepark werd daarom afgesloten.

Volledig scherm
Het onderzoek van de politie op het park. © 112 Hardenberg | Gert Stegeman

Betrokkenen 

De man die is aangehouden verbleef op het park. Volgens politiewoordvoerster Ballast gaat de politie er op dit moment vanuit dat alleen het slachtoffer en de verdachte bij het steekincident betrokken waren. Ze wil niets zeggen over de aanleiding van de steekpartij en de identiteit van de betrokkenen. ,,Dat is nog in onderzoek.’’ Wel bevestigt ze dat het steekincident in een recreatiewoning plaats vond.

  1. Harm (81) uit Dedemsvaart vindt het Wilhelmus maar niets en schreef een nieuwe tekst
    PREMIUM
    video, poll & quiz

    Harm (81) uit Dedems­vaart vindt het Wilhelmus maar niets en schreef een nieuwe tekst

    ‘Wilhelmus van Nassouwe ben ik, van Duitsen bloed,’ wordt als het aan Harm Leffers uit Dedemsvaart ligt in het vervolg ‘Wie 't rood wit blauw wil hijsen, heeft 't paspoort van ons land’. En het volgens hem maar wat vage ‘ben ik, vrij, onverveerd’ en de ongepaste ode aan 'den Koning van Hispanje’ kunnen ook wel uit het volkslied geschrapt worden. ,,Tijd voor verandering.”

Vechtdal