De nieuwe op- en afritten en viaducten bij de A28 met de aansluiting N340, hier ter hoogte van Van der Valk (rechtsonder), worden al steeds meer zichtbaar.
Volledig scherm
PREMIUM
De nieuwe op- en afritten en viaducten bij de A28 met de aansluiting N340, hier ter hoogte van Van der Valk (rechtsonder), worden al steeds meer zichtbaar. © Wilbert Bijzitter

’t Is doorbijten voor verkeer in Vechtdal, maar vernieuwing N-wegen schiet ook al op

De wegwerkers die zich dagelijks inspannen voor een betere doorstroming van het verkeer in het Vechtdal liggen op schema. Dankzij de planning van de aannemer zijn de meest grote verkeersprojecten al eind dit jaar gerealiseerd. Voordat het zover is, wordt het voor automobilisten nog wel even doorbijten, want in de zomer ligt de hele N340 er drie weken uit.

 1. Ondernemers voelen ‘de weg terug omhoog’ na eerste week van winkelen zonder afspraak
  PREMIUM

  Onderne­mers voelen ‘de weg terug omhoog’ na eerste week van winkelen zonder afspraak

  We omarmen de fysieke winkel als lang vermist en toch weer terug. Na ‘alleen online’ en ‘kopen op afspraak’ gingen de deuren vanaf afgelopen woensdag open. Ja, nog wel met een maximum aantal klanten. En de omzetten zitten nog niet terug op niveau. ,,Maar", zegt een Zwolse ondernemer die zaterdag zo'n drukke dag beleefde dat hij er bijna bang van werd, ,,het voelt als de weg terug omhoog. Ik ben blij.”
 1. Brutaal voordringen bij coronaprik blijkt vrij eenvoudig
  Play

  Brutaal voordrin­gen bij coronaprik blijkt vrij eenvoudig

 2. Pauw over interview Máxima: "Alles is ook enigszins intimiderend'
  Play

  Pauw over interview Máxima: "Alles is ook enigszins intimide­rend'

Vechtdal