De band Memory Lane verbrak in juni de maandenlange corona-stilte in het Dalfser theater De Stoomfabriek. Het optreden werd gevolgd door een dertigtal gasten in het theater en thuis via een livestream. Dit najaar treedt de band nog vier keer op in De Stoomfabriek.
Volledig scherm
PREMIUM
De band Memory Lane verbrak in juni de maandenlange corona-stilte in het Dalfser theater De Stoomfabriek. Het optreden werd gevolgd door een dertigtal gasten in het theater en thuis via een livestream. Dit najaar treedt de band nog vier keer op in De Stoomfabriek. © Max de Krijger

Theaters Hardenberg en Dalfsen tevreden over kaartverkoop: door corona wel dubbel gevoel

Jan Maarten Veurink is tevreden over de voorverkoop voor het najaarsprogramma van het Hardenbergse theater de Voorveghter. Ook Stefna Bruntink van theater De Stoomfabriek in Dalfsen klaagt niet. Al was het zonder corona natuurlijk een debacle van jewelste geweest.

  1. Celstraffen van 12 en 10 maanden voor Hardenbergse drugsbende onder leiding van ‘Tony Soprano’
    PREMIUM

    Celstraf­fen van 12 en 10 maanden voor Hardenberg­se drugsbende onder leiding van ‘Tony Soprano’

    Drie Hardenbergse mannen zijn door de rechtbank Overijssel veroordeeld voor drugshandel. Pablo N. (23) – die wordt gezien als de leider van de groep en zich gedroeg als Tony Soprano – is veroordeeld tot een gevangenisstraf van 12 maanden. De twee anderen, Abdul A. en Mohamed F. beiden 19 jaar, zijn veroordeeld tot een celstraf van 10 maanden. De mannen hebben zich ruim een jaar lang schuldig gemaakt aan de handel in harddrugs.

Vechtdal