Bezoekers kunnen op 17 mei per fiets een muzikale carrousel draaien langs tuinconcerten in Balkbrug en Vinkenbuurt. Gerrit Hogenkamp, die zijn tuin hiervoor beschikbaar stelt, wordt geflankeerd door de organisatoren Irjan Broek (links) en Freek Knol.
Volledig scherm
PREMIUM
Bezoekers kunnen op 17 mei per fiets een muzikale carrousel draaien langs tuinconcerten in Balkbrug en Vinkenbuurt. Gerrit Hogenkamp, die zijn tuin hiervoor beschikbaar stelt, wordt geflankeerd door de organisatoren Irjan Broek (links) en Freek Knol. © Frank Uijlenbroek

Tien huishoudens in Balkbrug en Vinkenbuurt zetten poort open voor Muziek in de Tuin

Zelf heeft Freek Knol al enkele keren meegewerkt aan ‘Muziek bij de Buren’ in Zwolle en recent ook bij het Huiskamerfestival in Zuidwolde. Samen met Irjan Broek heeft hij het plan opgevat om een soortgelijk evenement te organiseren in de omgeving van Balkbrug en de Vinkenbuurt.

 1. Raadsleden Hardenberg willen eerst zelf met COA praten over weren ‘veiligelanders’: 'Wat kan wel?’
  PREMIUM

  Raadsleden Hardenberg willen eerst zelf met COA praten over weren ‘veilige­lan­ders’: 'Wat kan wel?’

  De Hardenbergse raad neemt pas over enkele weken een definitief besluit over hoe overlastgevende asielzoekers uit het azc geweerd moeten worden. CDA’er Piet-Cees van der Wel stelde vanavond tijdens de raadsvergadering namens alle fractievoorzitters voor om het agendapunt door te schuiven en binnenkort eerst zelf met een vertegenwoordiger van het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA) te praten.
 1. Rellen in Zwolle: ME grijpt in, relschoppers gevloerd
  Play

  Rellen in Zwolle: ME grijpt in, relschop­pers gevloerd

 2. Straat Ommen moet dicht: 'Om 4 uur wakker van vrachtwagens'
  Play

  Straat Ommen moet dicht: 'Om 4 uur wakker van vrachtwa­gens'

Vechtdal