Volledig scherm
In het toiletgebouw bij de Dedemsvaartse recreatieplas Kotermeerstal ligt onder meer een toiletpot omver. © Politie Ommen

Toiletpot omver en wastafels van de muur bij recreatieplas in Dedemsvaart

,,Het toppunt van onzinnig", noemt politie Ommen de vernielingen die zaterdag zijn gepleegd in het toiletgebouw bij recreatieplas Kotermeerstal in Dedemsvaart.

In het toiletgebouw ligt onder meer een toiletpot omver en zijn twee wastafels van de muur gerukt. Omdat het zaterdag een zonnige dag was, hoopt de politie dat bezoekers van de recreatieplas iets gezien of gehoord hebben of weten wie de vernielingen heeft gepleegd.

Ook wil de politie graag weten wie het toiletgebouw heeft bezocht toen het nog niet vernield was en op welk tijdstip dit was. Wie iets kan melden, wordt verzocht dit te doen via een persoonlijk bericht op Facebook of via 0900-8844.

Volledig scherm
Afgerukte wastafels in het toiletgebouw. © Politie Ommen
 1. Everth en Frenske blij met kasteel, Ik Vertrek en de ‘stofzoeger’
  PREMIUM

  Everth en Frenske blij met kasteel, Ik Vertrek en de ‘stofzoeger’

  Everth (61) en Frenske (61) Visscher uit Dedemsvaart veroverden zaterdagavond de harten van Nederland, met hun poging om van een eeuwenoud en vervallen kasteel in Frankrijk een bed and breakfast te maken. Meer dan 1,5 miljoen mensen zagen het geklungel met de taal, de strijd tegen houtworm en het gehaast om de eerste gasten te ontvangen. Maar ook een ongebreideld positivisme van de nieuwbakken kasteelheer om van het avontuur een goed einde te maken. ,,Die satellietschotel? Die staat er inmiddels. Net als de wasmachine.”
 2. Motorliefhebber Jansen strikt wereldreiziger Van Hooff voor trip naar Ommen

  Motorlief­heb­ber Jansen strikt wereldrei­zi­ger Van Hooff voor trip naar Ommen

  Motorjournalist Paul van Hooff vertelt zondag 24 maart in motorcafé Calluna in Ommen over de boeken die hij wijdde aan zijn avontuurlijke reizen op z’n Moto Guzzi V7. Hij reisde op zijn in 1975 gebouwde motorfiets met koosnaam ‘Guus’ van Alaska naar Argentinië, en daarna van Den Bosch naar Tokio. Zijn boeken werden bestsellers. Dat Van Hooff het Ommer café aandoet is te danken aan de 58-jarige motorliefhebber Jan Jansen, uit Dedemsvaart.

Vechtdal