Volledig scherm
De lijnbus is zwaar toegetakeld. © Herman van Oost

Tractor boort zich in lijnbus bij Kloosterhaar

Een enorme ravage vanochtend nadat een tractor zich in een lijnbus van Syntus Twents heeft geboord. Dat gebeurde op de Van Roijensweg (N343) bij Kloosterhaar. Veel schade, maar omdat de bus leeg was is niemand gewond geraakt. 

De chauffeur kwam met de schrik vrij. 

De tractor met aanhanger wilde vanaf een uitrit de N343 opdraaien, maar zag de passagiersbus over het hoofd. De tractor knalde vervolgens op de bus.

De N343 bij Kloosterhaar is korte tijd afgesloten geweest vanwege bergingswerkzaamheden, maar inmiddels is de weg weer toegankelijk.

Volledig scherm
© Herman van Oost
Volledig scherm
De ravage op de N343 is enorm. © Herman van Oost
 1. ‘Vechtslinger’ moet nieuwe toeristen lokken én het seizoen verlengen
  PREMIUM

  ‘Vechtslin­ger’ moet nieuwe toeristen lokken én het seizoen verlengen

  Nog meer toeristen naar het Vechtdal lokken en ze nog meer bieden. Mensen met- en zonder een beperking. Dat is het doel van de Vechtslinger, die gisteren met een feestelijke aftrap werd geopend. Drie lokale ondernemers uit Rheeze/Diffelen bundelden hun krachten en kwamen tot het allereerste project van ‘Zorgeloos Vechtdal'. Het nieuwe logo is onthuld, de champagne ontkurkt en de ondernemers zijn er klaar voor. Een nieuw arrangement voor toeristen is een feit, of ze nou wel of geen beperking hebben.
 2. Everth en Frenske blij met kasteel, Ik Vertrek en de ‘stofzoeger’
  PREMIUM

  Everth en Frenske blij met kasteel, Ik Vertrek en de ‘stofzoeger’

  Everth (61) en Frenske (61) Visscher uit Dedemsvaart veroverden zaterdagavond de harten van Nederland, met hun poging om van een eeuwenoud en vervallen kasteel in Frankrijk een bed and breakfast te maken. Meer dan 1,5 miljoen mensen zagen het geklungel met de taal, de strijd tegen houtworm en het gehaast om de eerste gasten te ontvangen. Maar ook een ongebreideld positivisme van de nieuwbakken kasteelheer om van het avontuur een goed einde te maken. ,,Die satellietschotel? Die staat er inmiddels. Net als de wasmachine.”

Vechtdal