De politie doet onderzoek in en bij de woning.
Volledig scherm
PREMIUM
De politie doet onderzoek in en bij de woning. © 112Hardenberg

Twee brute woningovervallen in twee dagen: nieuwe trend?

Een bejaarde vrouw wordt in haar afgelegen boerderijtje bij Hardenberg bruut overvallen. Een dag eerder wordt een Zwollenaar in zijn woning zwaar toegetakeld, de overvallers gaan er met een fikse buit vandoor. Groeit het aantal woningovervallen?

 1. Bij sporters Balkbrug en Dedemsvaart kan de vlag uit: raad steunt plannen
  PREMIUM

  Bij sporters Balkbrug en Dedems­vaart kan de vlag uit: raad steunt plannen

  Verder zal onderzocht worden of verhuizing financieel aantrekkelijker gemaakt kan worden door woningbouw op het vrijkomende terrein, waar nu nog gesport wordt door korfbalvereniging Avereest en de voetbalverenigingen SCD’83 en SV Dedemsvaart. Na deze toezeggingen door de wethouder hoefde een gezamenlijk voorstel van de collegepartijen om de haalbaarheid te onderzoeken dinsdagavond niet meer in stemming gebracht te worden bij de behandeling van de begroting.
 2. Raad Hardenberg zet veilig fietspad IJhorst - Balkbrug op verlanglijst
  PREMIUM

  Raad Hardenberg zet veilig fietspad IJhorst - Balkbrug op verlang­lijst

  De kans dat fietsers over afzienbare tijd op één aaneengesloten fietspad van IJhorst naar Balkbrug kunnen peddelen, is flink toegenomen. De voltallige gemeenteraad van Hardenberg heeft dinsdagavond een voorstel aangenomen om de aanleg van een vrijliggend fietspad langs Groot Oever op te nemen in het prioriteitenlijstje voor fietsroutes. Zo hoeven fietsers bij de gemeentegrens niet ineens weer de rijbaan op te sturen als het vrijliggende fietspad langs de Heerenweg op Staphorster grondgebied abrupt ophoudt.
 1. Bekijk hier al onze voetbalsamenvattingen
  Play

  Bekijk hier al onze voetbalsa­men­vat­tin­gen

 2. Grosjean overleeft enorme explosie na start GP Bahrein
  Play

  Grosjean overleeft enorme explosie na start GP Bahrein

Vechtdal