Bewoners van het asielzoekerscentrum in Ter Apel nemen vaak de Vechtdallijn en zorgen voor overlast. Het OM eist tegen een voormalige bewoner twee maanden cel voor de aanranding van een vrouw in de trein.
Volledig scherm
PREMIUM
Bewoners van het asielzoekerscentrum in Ter Apel nemen vaak de Vechtdallijn en zorgen voor overlast. Het OM eist tegen een voormalige bewoner twee maanden cel voor de aanranding van een vrouw in de trein. © Wilbert Bijzitter

Twee maanden cel geëist voor aanranding op Vechtdallijn

Tegen een 25-jarige voormalige bewoner van het asielzoekerscentrum Hardenberg is donderdag twee maanden cel geëist voor een aanranding. Dit incident is een van velen in de trein tussen Emmen en Hardenberg.

 1. Raadsleden Hardenberg willen eerst zelf met COA praten over weren ‘veiligelanders’: 'Wat kan wel?’
  PREMIUM

  Raadsleden Hardenberg willen eerst zelf met COA praten over weren ‘veilige­lan­ders’: 'Wat kan wel?’

  De Hardenbergse raad neemt pas over enkele weken een definitief besluit over hoe overlastgevende asielzoekers uit het azc geweerd moeten worden. CDA’er Piet-Cees van der Wel stelde vanavond tijdens de raadsvergadering namens alle fractievoorzitters voor om het agendapunt door te schuiven en binnenkort eerst zelf met een vertegenwoordiger van het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA) te praten.
 1. Sneeuw in Nederland: zo ziet dat eruit
  Play

  Sneeuw in Nederland: zo ziet dat eruit

 2. Flinke rookontwikkeling bij brand die garage Putten verwoest
  Play

  Flinke rookontwik­ke­ling bij brand die garage Putten verwoest

Vechtdal