Patrick Wolffenbuttel, een van de eigenaren van De Zon haalt zet de parasols op. Volgende week mag het terras weer open. Weliswaar van 12.00 tot 18.00, maar toch.
Volledig scherm
PREMIUM
Patrick Wolffenbuttel, een van de eigenaren van De Zon haalt zet de parasols op. Volgende week mag het terras weer open. Weliswaar van 12.00 tot 18.00, maar toch. © Frank Uijlenbroek

Vechtdal blij met terrasopening, maar het zijn wel ‘hele kleine stapjes’: ‘Ook dit moet geen maanden duren’

Terraseigenaren in het Vechtdal zijn als vanzelfsprekend opgetogen met het nieuws dat volgende week de stoelen en tafeltjes weer bezet mogen worden. Maar een dubbel gevoel is er ook, want het zijn maar ‘hele kleine stapjes’ na meer dan zeven maanden dicht te zijn geweest. ,,Voor je het weet is de zomer voorbij.”

0 reacties

  1. Peuter wil niet eten, moeder smijt bord op tafel waardoor kind ernstig gewond raakt
    PREMIUM

    Peuter wil niet eten, moeder smijt bord op tafel waardoor kind ernstig gewond raakt

    Ze zouden een middagje naar de kinderboerderij, maar het werd een ritje ziekenhuis. Het zat allemaal niet zo mee. Het was regenachtig, en een 2-jarig meisje wilde haar boterhammetje met appelstroop niet eten, en oma in Dedemsvaart bemoeide zich er ook nog eens mee. De moeder van het kind kreeg na een periode van hoog opgekropte emoties een woedeuitbarsting, smeet met grote kracht een stevig bord op tafel dat het handje van de peuter raakte, met onder meer open botbreuken in haar vingertjes als gevolg.

Vechtdal