Volledig scherm
De brand zorgde voor veel rookontwikkeling. © 112 Hardenberg

Veel rookontwikkeling bij brand in centrum Hardenberg

De brandweer is in de nacht van vrijdag op zaterdag uitgerukt voor een brand in het centrum van Hardenberg. Aan de achterzijde van het oude postkantoor in de Voorstraat was brand uitgebroken. Niemand raakte gewond.

Doordat er om het gebouw heen appartementencomplexen staan, werd er al snel opgeschaald naar middelbrand. Eenmaal ter plaatse had de brandweer de brand snel onder controle. 

De brand zorgde voor veel rookontwikkeling in de omgeving. Het is niet bekend wat de oorzaak van de brand is. Dit wordt onderzocht.

Nieuwsapp
Download de gratis nieuwsapp van de Stentor en blijf zo altijd en overal op de hoogte van het laatste (sport)nieuws. 24 uur per dag al het nieuws uit uw buurt of stad en het belangrijkste nieuws uit binnen- en buitenland. Gratis, overzichtelijk en snel! Download de app hier voor iOS en hier voor Android!

  1. Nieuwe app toont obstakels Dirty Monkey Run in Gramsbergen

    Nieuwe app toont obstakels Dirty Monkey Run in Gramsber­gen

    Deelnemers en kijkers die zich willen voorbereiden op de tweede editie van de Dirty Monkey Run - morgen in Gramsbergen - kunnen een gratis app op hun mobieltje installeren waarop alle hindernissen zijn te zien. ,,Die app is sinds deze week in de lucht. Je kunt de route bekijken en de bijna vijftig hindernissen afzonderlijk aanklikken. Ook staan er 'tips and tricks' op en nog veel meer info'', zegt medeorganisator Arjen Sibon enthousiast.

Vechtdal