Thierry Baudet is prominent aanwezig in Kloosterhaar. Helemaal rechts in het hoekje zijn nog de lokken van Esther Ouwehand van de Partij voor de Dieren te zien. Daarnaast hangt Romano Boshove van GroenLinks.
Volledig scherm
PREMIUM
Thierry Baudet is prominent aanwezig in Kloosterhaar. Helemaal rechts in het hoekje zijn nog de lokken van Esther Ouwehand van de Partij voor de Dieren te zien. Daarnaast hangt Romano Boshove van GroenLinks. © Frank Uijlenbroek

Verkiezingsrel in Hardenberg: Forum plakt Baudet volledig óver GroenLinks heen. ‘Heel kinderachtig’

Een pamfletrel die in Hardenberg laag over laag wordt uitgevochten. De ene dag zag Romano Boshove van GroenLinks zichzelf nog op het aanplakbord, een dag later was het zeven keer Thierry Baudet. De lokale politicus met Haagse ambities noemt het sneu, maar krijgt nu plakhulp van de plaatselijke VVD. Baudet: ,,Heel lief. Kartelpartij helpt kartelpartij. Samen tegen de pestkoppen.” 

 1. Door de coronapandemie heeft Hasseltse kleuterjuf alle tijd om herinneringen vast te leggen in een boek
  PREMIUM

  Door de coronapan­de­mie heeft Hasseltse kleuterjuf alle tijd om herinnerin­gen vast te leggen in een boek

  Corona ging aan haar deur voorbij in het door het virus zwaar getroffen Hasselt. Wel zat Aly Hilberts-Stolte tijdens de pandemie dag na dag in huis. Ze besloot de herinneringen aan haar jeugd op de boerderij in Oud-Lutten en als kleuterjuf in Berkum en Zwartsluis op te schrijven. Eigenlijk voor haar drie kinderen, tien kleinkinderen en negen achterkleinkinderen. Maar het werd een boek: Hilarische en leerzame gesprekken met kleuters en dierbare herinneringen.
 1. Verstappen wint glijspektakel in Imola, Norris uitzinnig van vreugde met 2e podium
  Play

  Verstappen wint glijspekta­kel in Imola, Norris uitzinnig van vreugde met 2e podium

 2. Meerdere gewonden bij ernstig ongeluk op N302
  Play

  Meerdere gewonden bij ernstig ongeluk op N302

Vechtdal