Volledig scherm
Ciska Bruins vermist Dedemsvaart © Politie

Vermiste vrouw (50) uit Dedemsvaart is Ciska Bruins: ‘Ze was heel emotioneel’

updateDe vermiste vijftigjarige vrouw uit Dedemsvaart, die sinds vorige week vrijdag  wordt gezocht, heet Ciska Bruins. Dat brengt de politie naar buiten. 

Op de dag van de vermissing is de vrouw bij een vriendin geweest en heeft zij heel emotioneel verteld dat zij het niet meer zag zitten.  

Gesignaleerd

De vrouw en de auto waarin zij donderdag wegreed staan gesignaleerd. Dat betekent dat agenten daar naar uitkijken. Bruins zou zijn gezien bij het evenement Stöppelhaene in Raalte vorige week. De politie heeft dit echter nog niet kunnen bevestigen. ,,Onze oproep is veel gedeeld en we hebben de afgelopen dagen ook meerdere reacties met tips gekregen. Alle tips trekken we na, maar helaas heeft dat nog niet tot de vermiste vrouw geleid’’, zegt politiewoordvoerder Marloes Ballast.  Over de inhoud van de tips kan zij niks zeggen. Ook niet op welke andere plekken de vrouw gesignaleerd zou zijn. 

Renault Twingo

Bruins wordt sinds vorige week vermist. Zij heeft een zwarte Renault Twingo met het kenteken 98-JHG-8. De politie heeft inmiddels ook een nieuwe foto van de vrouw vrijgegeven. 

Vechtdal