Volledig scherm
Ciska Bruins vermist Dedemsvaart © Politie

Vermiste vrouw (50) uit Dedemsvaart is Ciska Bruins: ‘Ze was heel emotioneel’

updateDe vermiste vijftigjarige vrouw uit Dedemsvaart, die sinds vorige week vrijdag  wordt gezocht, heet Ciska Bruins. Dat brengt de politie naar buiten. 

Op de dag van de vermissing is de vrouw bij een vriendin geweest en heeft zij heel emotioneel verteld dat zij het niet meer zag zitten.  

Gesignaleerd

De vrouw en de auto waarin zij donderdag wegreed staan gesignaleerd. Dat betekent dat agenten daar naar uitkijken. Bruins zou zijn gezien bij het evenement Stöppelhaene in Raalte vorige week. De politie heeft dit echter nog niet kunnen bevestigen. ,,Onze oproep is veel gedeeld en we hebben de afgelopen dagen ook meerdere reacties met tips gekregen. Alle tips trekken we na, maar helaas heeft dat nog niet tot de vermiste vrouw geleid’’, zegt politiewoordvoerder Marloes Ballast.  Over de inhoud van de tips kan zij niks zeggen. Ook niet op welke andere plekken de vrouw gesignaleerd zou zijn. 

Renault Twingo

Bruins wordt sinds vorige week vermist. Zij heeft een zwarte Renault Twingo met het kenteken 98-JHG-8. De politie heeft inmiddels ook een nieuwe foto van de vrouw vrijgegeven. 

 1. Jürgen in Duitsland wel, maar Jan in Nederland geen compensatie voor gigantische windmolen? In Kloosterhaar begrijpen ze het niet meer
  PREMIUM
  video

  Jürgen in Duitsland wel, maar Jan in Nederland geen compensa­tie voor giganti­sche windmolen? In Klooster­haar begrijpen ze het niet meer

  Heinrich uit het Duitse Itterbeck woont straks op 1.000 meter van een gigantische windmolen en krijgt ter compensatie 3.500 euro per jaar. Het huis van Henk staat eveneens op een kilometer, alleen net in Kloosterhaar. In Nederland, en daarom moet hij maar uitzoeken hoe hij zijn vergoeding voor het bedorven woongenot krijgt. Onrecht, vinden ze aan deze kant van de grens. ,,Daar gaat het gründlich en pünktlich, hier is het gissen.”
 2. Slagharense carnavalsgroep wil af van de mexicano
  PREMIUM
  video + foto's

  Slagharen­se carnavals­groep wil af van de mexicano

  De Slagharense carnavalsgroep De Klaplopers wil met hun actie Kickout Mexicano de gelijknamige snack uit de cafetaria’s verbannen vanwege het volgens hen aanstootgevende karakter. ,,Een lui in saus achterover liggende, geribbelde lap vlees, dat is niet iets waar de gemiddelde Mexicaan zich graag mee vergeleken ziet worden”, aldus De Klaplopers, die hun actie kracht bijzetten in de carnavalsoptocht die zaterdagmiddag door Turfgat trok.

Vechtdal