Vijvertuinen eigenaren Helga Gassler en Erik de Jonge hebben de deur sinds en paar dagen weer geopend.
Volledig scherm
PREMIUM
Vijvertuinen eigenaren Helga Gassler en Erik de Jonge hebben de deur sinds en paar dagen weer geopend. © Max de Krijger

Vijvertuinen van Ada Hofman in Loozen weer open voor klein publiek

De Vijvertuinen van Ada Hofman zijn sinds een paar dagen weer open voor groenminnend publiek. Zo pakt de onderneming nog een staartje mee van de maand mei. ,,De ultieme maand voor vijveraankopen”, weten eigenaren Helga Gassler en Erik de Jonge te vertellen

 1. Asielzoekers en hun buddy's weten het al: azc Hardenberg vijf jaar langer open
  PREMIUM
  video

  Asielzoe­kers en hun buddy's weten het al: azc Hardenberg vijf jaar langer open

  Mag het asielzoekerscentrum Hardenberg vijf jaar langer open blijven? Over die vraag neemt de gemeenteraad komend najaar een beslissing, gebaseerd op de mening van de inwoners en alle opgedane ervaringen sinds de opening van ‘Heemserpoort’ in oktober 2016. Voor de deelnemers aan het Buddy Project en de Hardenbergse vrijwilligers is er geen twijfel: de vergunning mag met vijf jaar verlengd worden.
 2. Burgemeesters brengen lintjes thuis in Dalfsen en Hardenberg, wel feestelijk samenzijn in Ommen
  PREMIUM

  Burgemees­ters brengen lintjes thuis in Dalfsen en Hardenberg, wel feestelijk samenzijn in Ommen

  Ze hebben er even op moeten wachten, maar vandaag hebben dertien inwoners van Dalfsen, Ommen en Hardenberg eindelijk hun beloofde lintje thuis. Op de dag van de jaarlijkse lintjesregen voorafgaand aan Koningsdag, op vrijdag 24 april, kregen ze het heugelijke nieuws al wel te horen dat het Zijne Majesteit had behaagd om hen een koninklijke onderscheiding toe te kennen. Maar de versierselen konden vanwege de coronacrisis niet worden uitgereikt.

Vechtdal