Een cursus valpreventie voor senioren. Ouderen in het Vechtdal deden mee aan een proef om de kans op vallen te verkleinen. Foto Rinie Boon
Volledig scherm
Een cursus valpreventie voor senioren. Ouderen in het Vechtdal deden mee aan een proef om de kans op vallen te verkleinen. Foto Rinie Boon © Rinie Boon

Vitaal Vechtdal wil na goede onderzoekresultaten verder met valpreventie-programma

Een proef ter verbetering van valpreventie voor ouderen in de gemeente Ommen, Dedemsvaart en Balkbrug heeft zulke positieve resultaten, dat de kans groot is dat er een vervolg komt.

 1. Snollebollekes zegt af voor Allermooiste Feestje: Jannes wil naar Sibculo
  PREMIUM

  Snollebol­le­kes zegt af voor Allermooi­ste Feestje: Jannes wil naar Sibculo

  Rob Kemps alias Snollebollekes heeft de organisatie van het Allermooiste Feestje laten weten dat hij zijn optreden vanavond in Sibculo moet afzeggen. ,,Helaas duren de opnames van het televisieprogramma waar ik aan meedoe langer dan gepland. Daarom kan ik er helaas niet bij zijn maar ik weet zeker dat jullie toch een top avond gaan hebben. Hopelijk zie ik jullie volgend jaar’’, schreef Kemps aan de organisatie en de feestgangers.
 2. Zonder ‘gesjoemel met QR-codes’ maakt Sibculo zich op voor Het Allermooiste Feestje én Snollebollekes (of grijpt het OMT alsnog in?)
  PREMIUM

  Zonder ‘gesjoemel met QR-codes’ maakt Sibculo zich op voor Het Allermooi­ste Feestje én Snollebol­le­kes (of grijpt het OMT alsnog in?)

  Op Het Allermooiste Feestje in Sibculo worden verspreid over vrijdag en zaterdag zo’n vierduizend bezoekers verwacht. Die springen onder meer mee met de Snollebollekes. Organisator Danny Stroeve begrijpt enige scepsis over een dergelijk evenement, nu het aantal coronabesmettingen onder vooral jongeren toeneemt. ,,Maar we zullen scherp zijn.”

Vechtdal