Medewerkers van de Voedselbank in Den Haag stellen voedselpakketten samen voor mensen die beneden het bestaansminimum leven. Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Medewerkers van de Voedselbank in Den Haag stellen voedselpakketten samen voor mensen die beneden het bestaansminimum leven. Foto ter illustratie. © ANP Xtra/Koen Suyk

Voedselbank Hardenberg-Ommen blijft uitdelen, maar op veilige afstand

Inwoners van Hardenberg, Dedemsvaart, Ommen en omstreken die het minder breed hebben, kunnen nog steeds voedselpakketten ophalen bij de Voedselbank. Wel zijn de hygiënemaatregelen verder aangescherpt.

 1. Geliefde ‘Nuri’ stopt na 40 jaar met autowassen in Zwolle: ‘Iedereen noemt mij zo, maar ik heet anders’
  PREMIUM
  MET VIDEO
  2

  Geliefde ‘Nuri’ stopt na 40 jaar met autowassen in Zwolle: ‘Iedereen noemt mij zo, maar ik heet anders’

  De geliefde Orhan Kilic stopt na ruim 40 jaar met autowassen bij Effe Wassen aan de Ceintuurbaan. Gaat er niet meteen een lampje branden bij zijn naam? Kilic is beter bekend onder de naam Nuri. Bijzonder, want dit is de naam van de eigenaar die zijn zaak al in 1993 verkocht. ,,Lotte van Beek kwam in de wasstraat om haar olympische medailles aan mij te laten zien.”
  Zwolle
 1. Minderjarige asielzoekers verlaten hotel in Ommen voor nieuwe bestemming: 'Incidenten zijn er niet geweest’
  PREMIUM
  update
  1

  Minderjari­ge asielzoe­kers verlaten hotel in Ommen voor nieuwe bestemming: 'Incidenten zijn er niet geweest’

  De 42 minderjarige asielzoekers die sinds november in hotel Paping verblijven, verhuizen omstreeks 1 mei naar een leegstaand pand aan de Strangeweg 25 in Ommen. Deze jonge asielzoekers verblijven sinds november in het hotel. Stichting Nidos, die optreedt als voogdijinstelling voor alleenstaande minderjarige asielzoekers, moest een alternatieve opvangplek zoeken omdat de opvang in hotel Paping op 1 mei afloopt.
  Ommen