Foto ter illustratie.
Sandy P. (29) zat geregeld in de auto te wachten terwijl de kluis in Dedemsvaart werd leeggeroofd, luidt de beschuldiging.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. Sandy P. (29) zat geregeld in de auto te wachten terwijl de kluis in Dedemsvaart werd leeggeroofd, luidt de beschuldiging.

Vrouw (29) staat vijf jaar na verdwijning van 71.000 euro terecht vanwege kluisroof in Dedemsvaart

Ruim vijf jaar na de verdwijning van ruim 71.000 euro uit een kluis in Dedemsvaart stond een 29-jarige vrouw uit Meppel terecht. Het Openbaar Ministerie zag aanvankelijk onvoldoende bewijs voor haar betrokkenheid bij de diefstal, maar de aangever ging met succes in beroep.

  1. SV Urk knokt zich naar zege op emotionele middag, DVS blameert zich en HHC en Staphorst pakken drie punten
    Liveblog

    SV Urk knokt zich naar zege op emotionele middag, DVS blameert zich en HHC en Staphorst pakken drie punten

    Op een emotioneel zeer beladen middag heeft SV Urk voor de zoveelste keer dit jaar laten zien dat het mentaal uitstekend in elkaar zit. De ploeg van Gert-Jan Karsten, die van de week zijn zoon verloor, knokte zich op de valreep naar een belangrijke zege op Hoek. Ook HHC Hardenberg en Staphorst trokken de drie fijne punten over de streep, terwijl DVS’33 teleurstellend voor de dag kwam en twee punten liet liggen tegen de hekkensluiter. Dat en nog veel meer kwam er vanmiddag voorbij in het liveblog.