In de trein tussen Zwolle en Groningen trok een man zichzelf af.
Volledig scherm
PREMIUM
In de trein tussen Zwolle en Groningen trok een man zichzelf af. © archief ANP / ANP

Vrouw filmt hoe man (31) uit Hardenberg zich aftrekt in trein: wijkagent herkent hem direct

In de trein tussen Zwolle en Groningen zag een vrouw hoe een man schuin tegenover haar zichzelf zat af te trekken. Dat filmde ze met haar telefoon. Op die beelden herkende een wijkagent uit Hardenberg de verdachte.

52 reacties

 • Jeanine Olivier

  2 maanden geleden
  Waarom onherkenbaar? Werk het beste! Alles kan toch tegenwoordig? Wordt met mantel der liefde toegedekt? Jongeren met messen wapens?valt een dode vrijspraak? Want is zelfverdediging?vooral niet aanpakken?als slachtoffer? Geheid je bent schuldig?het gezegde zet het al! Zachte heelmeesters maken stinkenden wonden! Het resultaat is in nederland te zien? Stille tocht? En het gaat gewoon door tot volgend slachtoffer? Dan denk je...
 • Frank Santvoort

  2 maanden geleden
  Elke keer zo'n fopstrafje maakt Omeir uiteraard geen ruk uit!
 • Boy hazeven

  2 maanden geleden
  @ mannita sierink "privaciwet" ? Mijn hemel.
 • Van der Zouw

  2 maanden geleden
  Mij stoort vooral de opmerking 'het zal je maar gebeuren'. Alsof het een bijzondere gebeurtenis is. Nou, dat is helaas niet zo. Ik heb dit zo vaak meegemaakt in het OV en op andere openbare plekken. Veel mannen vinden het blijkbaar opwindend om zichzelf te bevredigen voor het oog van vrouwen die daar niet om gevraagd hebben.
 • Marianne Baartse

  2 maanden geleden
  Gewoon online zetten het filmpje met het gezicht onherkenbaar germaakt, misschien dat hij zich de volgende keer eerst zich bedenkt om het nogeens te doen.
 1. Woede na crash in Almelo: politie zoekt dader, buurt eist aanpak: ‘Er moet kennelijk eerst een dode vallen’
  PREMIUM

  Woede na crash in Almelo: politie zoekt dader, buurt eist aanpak: ‘Er moet kennelijk eerst een dode vallen’

  Het filmpje gaat menigeen door merg en been. Een vrouw wordt op de Rietstraat door een wit bestelbusje van de fiets gereden en valt kermend van de pijn op het asfalt. Haar man probeert met een sprint de doorrijdende caddy te achterhalen. Tevergeefs. De politie jaagt nog op de bestuurder. De buurt is boos: „Het wordt tijd dat de gemeente iets doet aan deze racebaan. Er moeten kennelijk eerst doden vallen.”
  Almelo