Volledig scherm
© ANP

Waardebonnen voor kinderen van gezinnen met een kleine beurs in Hardenberg

Ruim 800 kinderen uit circa 415 gezinnen met een laag inkomen uit de gemeente Hardenberg hebben waardebonnen van in totaal 125 euro ontvangen, te besteden bij meerdere winkels. Deze gift was mogelijk dankzij de 'Klijnsma-gelden' die het vorige kabinet beschikbaar stelde voor kinderen uit huishoudens die financieel krap zitten. 

Om het voor alle kinderen mogelijk te maken mee te doen aan sport, cultuur en educatie kent Hardenberg ook het Jeugdsportfonds, Jeugdcultuurfonds en de stichting Vecht voor Jeugd.

Nieuwsapp
Download de gratis nieuwsapp van de Stentor en blijf zo altijd en overal op de hoogte van het laatste (sport)nieuws. 24 uur per dag al het nieuws uit uw buurt of stad en het belangrijkste nieuws uit binnen- en buitenland. Gratis, overzichtelijk en snel! Download de app hier voor iOS en hier voor Android!

  1. Nieuwe app toont obstakels Dirty Monkey Run in Gramsbergen

    Nieuwe app toont obstakels Dirty Monkey Run in Gramsber­gen

    Deelnemers en kijkers die zich willen voorbereiden op de tweede editie van de Dirty Monkey Run - morgen in Gramsbergen - kunnen een gratis app op hun mobieltje installeren waarop alle hindernissen zijn te zien. ,,Die app is sinds deze week in de lucht. Je kunt de route bekijken en de bijna vijftig hindernissen afzonderlijk aanklikken. Ook staan er 'tips and tricks' op en nog veel meer info'', zegt medeorganisator Arjen Sibon enthousiast.

Vechtdal