Woedende reacties op ludiek coronafilmpje van Vechtdal College: ‘Maar we zwichten niet’

video & poll‘Ik had mijn kind direct van deze school gehaald’, ‘kindermishandeling!’ en ‘grote pedagogische onkunde’. Het Vechtdal College in Hardenberg heeft een stortvloed aan - veelal negatieve - reacties op sociale media over zich heen gekregen na publicatie van een ludiek bedoeld coronafilmpje. Vooral mensen die tegen het mondkapjes-advies lijken te zijn, openen de aanval op de school.

 1. Raad nu aan zet: azc Hardenberg in maart dicht, of vijf jaar langer open
  PREMIUM

  Raad nu aan zet: azc Hardenberg in maart dicht, of vijf jaar langer open

  Als de gemeenteraad op 1 december groen licht geeft, blijft het asielzoekerscentrum Heemserpoort in Hardenberg vijf jaar langer open. Het college van burgemeester en wethouders stelt voor om het azc Hardenberg niet zoals gepland in maart te sluiten, maar eenmalig te verlengen tot maart 2026. Met Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA) is afgesproken om overlast en onveiligheid door azc-bewoners de kop in te drukken.
 2. MarketingOost wil als vrijetijdsaanjager ‘omdenken in tijden van corona’: Netflix-achtige docu’s over Overijssel
  PREMIUM

  Marke­tingOost wil als vrijetijds­aan­ja­ger ‘omdenken in tijden van corona’: Net­flix-achtige docu’s over Overijssel

  MarketingOost is begonnen met haar jaarlijkse symposium over toerisme en recreatie in Oost-Nederland. Digitaal dit keer, waar normaal honderden ondernemers uit de regio bij elkaar komen. De aftrap was voor Nicholas Hall, een van ‘s werelds toonaangevende experts in veranderingen op het gebied van toerisme. Zijn advies: ,,Maak van Overijssel een digitale community.”
 1. De Jonge: Het ziet er niet goed uit voor verruiming december
  Play

  De Jonge: Het ziet er niet goed uit voor verruiming december

 2. Staatsloterij zoekt winnaars oudejaarstrekking
  Play

  Staatslote­rij zoekt winnaars oude­jaarstrek­king

Vechtdal