Hulpdiensten aan het werk op de N36 bij Stegeren. Bij het ongeval kwam een vrouw uit Hengelo om het leven.
Volledig scherm
PREMIUM
Hulpdiensten aan het werk op de N36 bij Stegeren. Bij het ongeval kwam een vrouw uit Hengelo om het leven. © GinoPress B.V.

Wolfgang (27) weet niets meer van fataal ongeval bij Stegeren: ‘Er is iemand overleden door mij’

Bij een frontale botsing op de N36 bij Stegeren verloor in 2019 een automobiliste uit Hengelo het leven. Vandaag, in de week waarin opnieuw twee doden vielen op deze weg, stond de veroorzaker van het ongeval terecht. 

2 reacties

 • Joost Van Zutphen

  12 maanden geleden
  De verdachte heeft waarschijnlijk een goede advocaat. Uit eerdere rechtszaken blijkt dat doen alsof je je niets herinnert (wat in 1% van de gevallen ook nog waar zou kunnen zijn) en dan een beetje jammeren dat je het zo erg vindt... ..de laagste straf oplevert. Slim dus
 • Jan Kunst

  12 maanden geleden
  Wij rijden ook regelmatig vanaf stegeren over de N36. Vind het toch wel eng worden. Tegen mobilisten van personen auto ‘s zou ik willen zeggen:? Rij in vredesnaam 100 ! Anders is de kans groot dat er wordt ingehaald met de gevolgen van dien!
 1. Saxion-prof Futselaar: ‘Twentse beken overgevoelig voor vervuiling door medicijnen, investeer in schoner water’
  PREMIUM

  Saxi­on-prof Futselaar: ‘Twentse beken overgevoe­lig voor vervuiling door medicijnen, investeer in schoner water’

  ENSCHEDE/ALMELO/WINTERSWIJK - Waterschappen moeten meer investeren in het filteren van medicijnresten uit afvalwater. Dat zegt Saxion-professor Harry Futselaar. Uit onderzoek van de Universiteit Maastricht en het RIVM blijkt bijvoorbeeld dat antidepressiva het waterleven beïnvloeden. Twentse wateren zijn extra gevoelig voor deze vorm van vervuiling, aldus Futselaar.