Volledig scherm
© Herman van Oost

Zonnig familievoetbaltoernooi in Gramsbergen

Gramsbergen - Op sportpark Het Hoge Holt is zaterdag de 27e editie van het Rob Ensink familievoetbaltoernooi gehouden. Na een strijd tussen 33 teams pakte equipe Team Salomons, na een spannende finale tegen Team Lennips, de hoofdprijs. Deze moest echter wel worden beslist door strafschoppen.

De teams Seinen / Hamberg legden beslag op een mooie derde plek.Ook was er een prijs voor het gezelligste team; die eer ging wederom naar team Snijders. Het is inmiddels de zevende keer dat dit team deze titel in de wacht.

De enige smet die het toernooi kende waren een paar fikse regenbuien in het begin van de avond. Maar ook daardoor lieten de toernooigangers zich niet ontmoedigen en vierden er lustig een feestje op los.

Zanger Robin Mink zorgde na afloop voor de nodige meezingers. De afterparty met DJ Baldwin was een ware afsluiter voor een fantastische dag op sportpark “Het Hoge Holt”.

Het toernooi is vernoemd naar de in 2005 overleden voorzitter en lid van de Vereniging SV Gramsbergen en mede-oprichter van dit toernooi. De volgende editie wordt volgend jaar gehouden op 3 juni 2017.

Vechtdal