De aanbieder van huishoudelijke hulp in Putten, Ermelo, Harderwijk en Nunspeet verandert, Zorggroep Noordwest Veluwe trekt zich terug, maar hoopt dat haar personeel via de nieuwe aanbieder bij de vertrouwde klanten actief kan blijven.
Volledig scherm
PREMIUM
De aanbieder van huishoudelijke hulp in Putten, Ermelo, Harderwijk en Nunspeet verandert, Zorggroep Noordwest Veluwe trekt zich terug, maar hoopt dat haar personeel via de nieuwe aanbieder bij de vertrouwde klanten actief kan blijven. © ANP

Aanbieder van huishoudelijke hulp in Putten, Ermelo, Harderwijk en Nunspeet stopt ermee

Mensen die in Putten, Ermelo, Harderwijk en Nunspeet huishoudelijke hulp ontvangen via Zorggroep Noordwest Veluwe, krijgen vanaf 1 juni die huishoudelijke hulp aangeboden via een andere aanbieder. Zorggroep Noordwest Veluwe doet zijn best om de bestaande medewerkers die huishoudelijke hulp verzorgen mee te verhuizen naar de nieuwe aanbieder.

 1. Politie sluit niet uit dat vermiste kanoër uit Ermelo (27) zelf uit het water is gekomen
  PREMIUM
  update | video

  Politie sluit niet uit dat vermiste kanoër uit Ermelo (27) zelf uit het water is gekomen

  Zoekt de politie voor niets op het water naar de vermiste kanoër uit Ermelo? Hoewel ook vandaag tussen Strand Horst en Zeewolde vergeefs is gezocht naar de 27-jarige man die al sinds vrijdagavond wordt vermist, wordt niet uitgesloten dat hij zelf op het droge is gekomen. Zaterdag werd zijn kano gevonden in de vaargeul. Al drie dagen wordt er op en in het water naar de man gezocht.
 1. Tulpenfestivals van start, maar wat is er eigenlijk te zien
  Play

  Tulpenfes­ti­vals van start, maar wat is er eigenlijk te zien

 2. Moeder schaatsbroers Mulder: 'Bij de start kijk ik even weg'
  Play

  Moeder schaats­broers Mulder: 'Bij de start kijk ik even weg'

Veluwe