Directeur Adriaan Veenenbos van RSG Slingerbos: ,,Gepersonaliseerd leren was heel succesvol, we schrappen het als keuzerichting, maar we bieden het vanaf volgend schooljaar aan alle leerlingen aan.''
Volledig scherm
PREMIUM
Directeur Adriaan Veenenbos van RSG Slingerbos: ,,Gepersonaliseerd leren was heel succesvol, we schrappen het als keuzerichting, maar we bieden het vanaf volgend schooljaar aan alle leerlingen aan.'' © Ruben Schipper Fotografie

Alle leerlingen bij RSG Harderwijk/Zeewolde maken vanaf komend schooljaar zelf de keuze: ga ik naar Frans of naar wiskunde?

Onderwijs geven via gepersonaliseerd leren is zo succesvol dat RSG Slingerbos in Harderwijk deze methode nu aan alle leerlingen gaat aanbieden, in plaats van als keuzerichting. De keuzerichting verdwijnt.

  1. 1,1 miljoen Kopen zonder kijken-kijkers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere
    Update

    1,1 miljoen Kopen zonder kij­ken-kij­kers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere

    Het is tijd om te gaan. Dat waren de woorden van Lumanda en Marloes gisteravond in Kopen zonder kijken, zo zagen 1,1 miljoen mensen. Het stel klapte zowat uit hun huis op Urk, maar een woning vinden bleek niet zo makkelijk te zijn. En toen er dan eindelijk een paleisje in Almere gevonden was voor de dames, sloeg de paniek bij Urker Lumanda toe. ,,Ik voel me niet thuis”, constateerde ze.

Veluwe