Politie heeft gisteren twee keer een einde gemaakt aan een carmeeting in Harderwijk en Ermelo
Volledig scherm
Politie heeft gisteren twee keer een einde gemaakt aan een carmeeting in Harderwijk en Ermelo © Persbureau Heitink

Autofanaten in Harderwijk blijken hardleers: verboden carmeeting verder in Ermelo

De politie heeft gisteravond in Harderwijk en vervolgens in Ermelo een carmeeting ontruimd. Hierbij zijn meerdere boetes uitgedeeld en is een blauwe politieflitslamp in beslag genomen.

7 reacties

 • Sem van Heuvelen

  1 jaar geleden
  @kor Flokstra Kor . De naam evenement geven jullie er zelf aan. Als je met een groep vrienden afspreekt is dit toch ook geen evenement. Hier hoef je helemaal geen vergunning voor want dit is helemaal geen evenement.
 • Egbert Egberts

  1 jaar geleden
  Ik was rond 16.30 uur met de achterneef van de broer van de zwager van mijn overbuurman op parkeergarageniveau 3 bij de IKEA Duiven. Daar waren maar liefst 275 automobilisten aanwezig die allemaal zo snel mogelijk tijdens deze carmeeting hun voertuigen aan het volladen waren met dozen en pakketten. Omdat het volgens de lokale autoriteiten een wedstrijd betrof, die ruimschoots voor 20 uur plaatsvond en er minimaal anderhalve meter afstand werd gehouden, werd dit door de burgemeester toegestaan.
 • kor Flokstra Kor

  1 jaar geleden
  Sem v Heuvelen. Heb jij ooit iets gehoord als evenementen vergunning aanvragen?Ga dat eerst eens bestuderen dan weet je waarom dit evenement is beëindigd. En nee de politie drijft niet de mensen uit elkaar maar handhaven gewoon als de wet overtreden word. Misschien voor volgende keer een vergunning aanvragen zou raadzaam zijn dan houd de politie alleen alles in de gaten en treden ze op bij ongeregeldheden.
 • B. Veerman

  1 jaar geleden
  Dit is van dat tuig wat zich nooit aan de snelheid houdt, keihard aanpakken dat soort aso's.
 • Sem van Heuvelen

  1 jaar geleden
  Ik vind politie ook erg kinderachtig en alleen maar bezig met mensen uit elkaar drijven. Dit is toch hartstikke leuk met zijn alle bij elkaar komen? ik heb er iniedergeval van genoten. ik vind erg kinderachtig dat iedereen weg moest. Er kwamen zelfs kinderen kijken en is toch leuk om te zien, allemaal mensen die een leuke hobby hebben. Enige wat jullie agenten doen is iedereen hun hobby ontnemen, en dan gek vinden dat we hekel hebben aan jullie. Haal de herrieschoppers weg en laat ze met rust.