De hulpdiensten bij het Triasplein in Harderwijk.
Volledig scherm
De hulpdiensten bij het Triasplein in Harderwijk. © News United

Baby in wandelwagen rolt in Harderwijk de vijver in

Een wandelwagen met baby is vanmiddag de vijver ingerold op het Triasplein in Harderwijk. Een omstander zag het gebeuren en redde het kind uit het water. In de HEMA ertegenover werd de baby opgevangen tot de ambulance er was. 

15 reacties

 • Schultz

  3 weken geleden
  Wat een treurige reacties zitten ertussen.
 • Pleuna Boute

  3 weken geleden
  Jenny Bakker. Als je goed leest zie je dat de moeder ook buiten was om kleding in de rekjen te kijken. Zij had er echt niet op gerekend dat de wagen naar beneden zou rijden. Sterkte voor de mama en haar kindje.
 • Dick Westrik

  4 weken geleden
  Kon die niet zwemmen dan ?
 • marion van kooij

  4 weken geleden
  Sterkte voor moeder en kind! En wat een fijne reactie van de omstanders: gelijk helpen. Dat klinkt toch veel warmer dan die zeurderige, foutloze zeikerds hier. Chapeau!
 • Yvonne Veld

  4 weken geleden
  Sterkte voor moeder en kind. Hulde voor de snelle actie van de reddende "engel". Het was misschien geen handige actie van de moeder maar we zijn volgens mij allemaal mens waarbij iets in een seconde gebeurd kan zijn. Dat maakt je nog niet meteen een slecht mens en al helemaal geen slechte moeder. Mensen die hier zo hard over oordelen zijn blijkbaar het foutloze perfectionisme zelve.
 1. Ermelo eist afbreken illegale panden in hoofdpijndossier rond pallethandel Ten Hove
  PREMIUM

  Ermelo eist afbreken illegale panden in hoofdpijn­dos­sier rond pallethan­del Ten Hove

  Pallethandel Ten Hove in Ermelo staat met de rug tegen de muur. Het bedrijf moet van de gemeente Ermelo binnen acht weken zes illegaal gebouwde panden op zijn terrein aan de Haspel afbreken. Ook moet het onder druk van dwangsommen binnen zes weken de opslag van pallets in de open lucht stoppen. De gemeente is bovendien gestopt met een onderzoek naar de haalbaarheid van verplaatsing van het bedrijf.
 1. Zware crash bij Ugchelen, inzittenden auto spoorloos
  Play

  Zware crash bij Ugchelen, inzitten­den auto spoorloos

 2. Bijen worden getraind om corona op te sporen
  Play

  Bijen worden getraind om corona op te sporen

Veluwe