Volledig scherm
Ondernemers in de regio Harderwijk moeten hun zaken bij PostNL vanaf dinsdag op een andere plek regelen. Het Business Point verhuist van Multicopy naar Accent Communicatiemakers, Goede Reede 1. © Accent Communicatiemakers

Balie voor zakelijke post in Harderwijk verhuist

Ondernemers in de regio Harderwijk moeten hun zaken bij PostNL vanaf dinsdag op een andere plek regelen. Het Business Point verhuist van Multicopy naar Accent Communicatiemakers, Goede Reede 1. Een paar honderd postbussen verhuizen mee.

Op de nieuwe plek na verandert niet alles. Vaste gezichten Harry Toorman en Mirjam Juffer verhuizen mee. Zij blijven ondernemers helpen op de plek waar zij hun postzaken in een keer kunnen afhandelen. Het gaat onder meer om het ophalen van gefrankeerde en ongefrankeerde post, het aannemen en uitreiken van postdiensten en het aanschaffen van verschillende producten in grootverpakking.

 1. Witte maskers en rasta-haar: mogelijk verband woningovervallen Ermelo, Hierden en Vierhouten

  Witte maskers en ras­ta-haar: mogelijk verband woningover­val­len Ermelo, Hierden en Vierhouten

  De overval op een woning aan de Julianalaan in Ermelo op zaterdag 8 februari heeft mogelijk verband met eerdere overvallen in Hierden op 23 januari en Vierhouten in maart vorig jaar. Daarom roept de politie nogmaals getuigen van deze drie woningovervallen op zich te melden. Op basis van het onderzoek tot dusver denkt de recherche dat het om jonge mannen gaat, één van hen heeft vermoedelijk opvallend halflang rasta-haar.
 2. OM blunderde in zaak Jasper L. uit Harderwijk: vrijspraak van seksafspraak met 14-jarig meisje door fout
  PREMIUM
  VIDEO

  OM blunderde in zaak Jasper L. uit Harderwijk: vrijspraak van seksaf­spraak met 14-jarig meisje door fout

  Het Openbaar Ministerie heeft geblunderd in de rechtszaak tegen Jasper L. uit Harderwijk. Het Openbaar Ministerie gebruikte in de tenlastlegging een oud wetsartikel, waardoor de 61-jarige Harderwijker kon worden vrijgesproken van een seksafspraak met een minderjarig meisje. Programmamaker Alberto Stegeman reageert onthutst op de fout. ,,Ik was wel geschokt daarover.’’

Veluwe