Deze aanleunwoningen op de hoek van het Westeinde en de Plantage op het terrein van Zorgcentrum Randmeer worden ook gesloopt, net als het oude hoofdgebouw. Eigenaar Habion gaat er nieuwe woningen bouwen.
Volledig scherm
PREMIUM
Deze aanleunwoningen op de hoek van het Westeinde en de Plantage op het terrein van Zorgcentrum Randmeer worden ook gesloopt, net als het oude hoofdgebouw. Eigenaar Habion gaat er nieuwe woningen bouwen. © Ruben Schipper

Bewoners aanleunwoningen Randmeer Harderwijk moeten ook wijken voor sloop

Niet alleen het oude hoofdgebouw van woonzorgcentrum Randmeer in Harderwijk, maar ook de ruim twintig aanleunwoningen op de hoek van het Westeinde en de Plantage worden gesloopt. De gebouwen maken plaats voor ouderenhuisvesting in combinatie met zorg. 

 1. Verdachten hebben ‘geen actieve herinnering’ aan woningovervallen op bejaarden op de Veluwe
  PREMIUM

  Verdachten hebben ‘geen actieve herinne­ring’ aan woningover­val­len op bejaarden op de Veluwe

  Gewelddadige woningovervallen op oudere mensen in Vierhouten en Ermelo: justitie heeft veel bewijs tegen Justin H. (23) en Justin N. (24) uit Harderwijk, maar ze hebben geen ‘actieve herinnering’ aan gesprekken die zijn afgeluisterd in de auto van een van hen. En ze weten ook niet hoe hun dna is terechtgekomen op voorwerpen die verbonden zijn met de overvallen. Ze claimen ook onschuldig te zijn.
 1. Gevaccineerde oma: 'Knuffelen moeten we écht weer leren'
  Play

  Gevacci­neer­de oma: 'Knuffelen moeten we écht weer leren'

 2. Tulpenfestivals van start, maar wat is er eigenlijk te zien
  Play

  Tulpenfes­ti­vals van start, maar wat is er eigenlijk te zien

Veluwe