Volledig scherm
PREMIUM
De bouw van het Veluwe Fun Park aan de Boekhorstlaan in Harderwijk. © Bram van de Biezen/Holland Luchtfoto

Burger King en KFC in Harderwijk openen nog voor de kerstdagen de deuren

Over iets meer dan een maand is Harderwijk twee fastfoodketens rijker. Nog voor de kerstdagen openen de vestigingen van Burger King en Kentucky Fried Chicken (KFC) aan de Boekhorstlaan de deuren.

,,De precieze openingsdatum weet ik nog niet, die bepalen de restaurants immers zelf’’, zegt Martijn Koppert. Samen met zijn compagnon Mark Llorist is hij de drijvende kracht achter de ontwikkeling van het Veluwe Fun Park aan de Boekhorstlaan. ,,De komende periode zijn de restaurants druk met het inrichten van hun panden. Maar ik durf met zekerheid te zeggen dat de Burger King en KFC nog voor de kerstdagen worden geopend.’’ 

  1. Beveiligster Claudia (33) uit Ermelo switcht naar de ouderenzorg, met dank aan oma
    PREMIUM

    Beveilig­ster Claudia (33) uit Ermelo switcht naar de ouderen­zorg, met dank aan oma

    Van het in toom houden van opdringerige hooligans in de Amsterdam Arena, naar het bijstaan van dementerende senioren. Het is nogal een carrière-switch die Claudia Hoksberg (33) uit Harderwijk onlangs nam. Ze is een van de 174 gastheren en -dames die Zorggroep Noordwest-Veluwe heeft kunnen inlijven dankzij extra overheidsgeld. Hun taken zijn tweeledig: het werk van verplegend personeel verlichten en het leven van de bewoners veraangenamen.

Veluwe