Volledig scherm
Vorige maand is de reclamezuil geplaatst langs de A28 bij Harderwijk. © Foto van de Biezen

Burger King in Harderwijk opent komende dinsdag de deuren

Goed nieuws voor fastfoodliefhebbers: de nieuwe vestiging van Burger King in Harderwijk opent dinsdag haar deuren. Om 11.00 uur wordt het restaurant aan de Boekhorstlaan feestelijk geopend. 

Naast een Burger King worden op het terrein aan de Boekhorstlaan ook filialen geopend van Kentucky Fried Chicken (KFC) en La Place. Wanneer deze restaurants precies de deuren openen, is nog onduidelijk. KFC liet vorige maand aan deze krant weten dat de Harderwijkse vestiging sowieso voor de kerstdagen wordt geopend. Verdere mededelingen zijn echter uitgebleven en het fastfoodconcern reageert niet op vragen van de Stentor. La Place opent pas komend voorjaar de deuren, zo laat een woordvoerder weten. 

Drive thru en koffie 

‘Het nieuwe Burger King-restaurant biedt plaats aan negentig gasten in het restaurant en er komen nog eens honderd zitplaatsen op het terras’, laat het Amerikaanse fastfoodbedrijf weten in een persverklaring. ‘De vestiging is uitgerust met een DRIVE THRU en order kiosken, zodat de gasten zelf hun bestelling kunnen invoeren’. Ook omvat het Harderwijkse Burger King-filiaal een zogeheten Crown Café, waar verschillende soorten koffie worden geserveerd. 

Naast meerdere eettenten wordt op het terrein aan de Boekhorstlaan ook een klimbos gerealiseerd. De eerste onderdelen zijn afgelopen zomer al geopend. De verwachting is dat het gehele klimbos eind februari gereed is.

Veluwe