Vishandelaar Peter van den Berg in Harderwijk doet voor het eerst mee met Culihoppen, palinghappen op de fiets in de drive-through naast de palingrokerij.
Volledig scherm
PREMIUM
Vishandelaar Peter van den Berg in Harderwijk doet voor het eerst mee met Culihoppen, palinghappen op de fiets in de drive-through naast de palingrokerij. © Ruben Schipper Fotografie

Culihoppen langs vijf restaurants op de Veluwe: ‘eindelijk kan het weer!’

Zes wandel- en fietsroutes in Elburg, Harderwijk en Ermelo zijn uitgezet, elk langs vijf verschillende restaurants, waar de deelnemers een klein gerecht als afhaalmaaltijd ophalen en vervolgens langs de kant van de weg opeten. Na een jaar corona is het dringend tijd om weer eens een culinaire route te organiseren, vindt de initiatiefnemer. Zaterdag 10 en zondag 11 april is het zover.

 1. Boer Franken bedankt iedereen voor hulp bij zoektocht naar ontsnapte kalf: ‘Nu willen we vooral rust’
  PREMIUM
  Video

  Boer Franken bedankt iedereen voor hulp bij zoektocht naar ontsnapte kalf: ‘Nu willen we vooral rust’

  Moe van een aantal tumultueuze dagen en nachten, blij en dankbaar dat het allemaal op zijn pootjes terechtkwam. Met dat gevoel staat boer Gerrit Franken vandaag in alle rust zijn koeien te voeren in Hulshorst. Speciale aandacht heeft hij voor het stierkalfje dat uitbrak en na een massale zoektocht van twee dagen, donderdagavond van het spoor werd gegrist. ,,Eind goed, al goed.”
 1. Aantal peperdure huizen flink gestegen in Zwolle
  Play

  Aantal peperdure huizen flink gestegen in Zwolle

 2. Rapper DMX (50) overleden na mogelijke overdosis
  Play

  Rapper DMX (50) overleden na mogelijke overdosis

Veluwe