Demonstrerende boeren bieden minister Van der Wal bij woning in Hierden symbolische ontslagbrief aan

met videoTientallen boeren hebben zich vanavond bij het huis van minister Christianne van der Wal in Hierden verzameld om te demonstreren tegen de aangekondigde stikstofmaatregelen. De minister voor Natuur en Stikstof is in gesprek gegaan met de actievoerders.

18 reacties

 • Anoniem

  2 maanden geleden
  Als de mensen tegen teveel stikstof zijn,is t heel verstandig om niet meer t vliegtuig te pakken om vakantie te vieren. Vliegtuigen zijn de grootste vervuilers, niet de Boer. Eerst de vliegroutes boven de Veluwe weg,dan kijken hoeveel de stikstofgehatlte nog is. En hopelijk komen er harde acties van boeren,waar iedereen zich bij aan kan sluiten. Vriendelijke groet uit t mooie hulshorst, midden in t natura2000 gebied. Waar. Jammer genoeg nog stééds vliegtuigen laag over komen. Albert Jansen
 • Lorenzo Smening

  2 maanden geleden
  Hypocriet volk die boeren die andere (werkende) mensen lastig vallen. Ik.meen me te herinneren dat enkele groepen boeren een soort knokploeg en appgroep hadden om te voorkomen dat mensen, die door acties van boeren hun werk niet konden doen, bij boeren aan de deur kwamen. Pure intimidatie en bedreiging dit soort primitieve acties. Van mij mag dergelijk primitief tuig, in reactie op het aanbieden van hun ontslagbrief, als eerste een verbod krijgen om te boeren samen met een dikke vette boete.
 • Ine Van Dijk

  2 maanden geleden
  Wat zeuren die boeren ,er zijn er gewoon te veel en de meeste dieren(vooral kalveren) zijn voor de export,minder boeren minder dierenleed prima.ministers en hun gezin thuis opzoeken is not done.
 • Timo Cleton

  2 maanden geleden
  Dat trieste intimiderende gedoe door bewindslieden thuis op te zoeken moet ook maar eens afgelopen zijn. Daar win je niks mee en krijg je alleen maar mensen tegen je.
 • Wim Hovestad

  2 maanden geleden
  Een minister maakt plannen als minister. Actie voeren bij haar thuis is niet oke. Sowieso is actievoeren een gepasseerd station. Er zijn simpelweg teveel boeren en ze hebben te grote bedrijven. Fase van ontkennen is voorbij. Fase van oplossen is nu aan de orde.

Veluwe