Volledig scherm
Foto ter illustratie © ANP

Flinke file door ongeluk op A28: uur vertraging van Zwolle naar Amersfoort

Op de A28 bij Harderwijk is vanochtend een ongeluk gebeurd. Op de snelweg van Zwolle richting Amersfoort ging het al vroeg mis, waardoor er bijna een uur vertraging ontstond.

Wat er precies is voorgevallen is nog onduidelijk. De ANWB maakte even na 06.00 uur melding van een ongeval; de linker rijstrook moest worden afgesloten tussen de afritten Elspeet en Ermelo.

Die afsluiting leidde al snel tot een flinke file. Rond 06.30 uur stond het verkeer over 15 kilometer vast en was de vertraging opgelopen tot een uur.

Ongeveer anderhalf uur na het ongeluk werd de afgesloten rijbaan weer vrijgegeven.

  1. Proef voor meer inentingen Noord Veluwe: Vaccinatie gemist? Haal hem dan alsnog!

    Proef voor meer inentingen Noord Veluwe: Vaccinatie gemist? Haal hem dan alsnog!

    Je vaccinatie halen die je beschermt tegen infectieziekten? Dat kan je maar beter wél doen. Hoewel stafarts jeugdgezondheid Marjolein van der Laan van GGD Noord- en Oost-Gelderland ieders keuze respecteert, hoopt ze toch de vaccinatiegraad in haar werkgebied te verhogen. Een proef in zes gemeenten op de Noord Veluwe is een van de maatregelen. Van der Laan: ,,Alle jongeren die zijn opgeroepen voor de meningokokkenvaccinatie, krijgen de mogelijkheid andere gemiste vaccinaties alsnog te krijgen.”

Veluwe