Volledig scherm
Jachtluipaard met jongen. © Adri de Visser

Foto's Adri de Visser te zien bij De Bank Harderwijk

Van natuurfotograaf Adri de Visser uit Harderwijk zijn tot eind juni foto's te zien bij brasserie De Bank aan de Smeepoortstraat 1 in Harderwijk. De expositie heeft het thema ‘Africa Together’. 

De Visser toont een selectie uit de vele foto's die hij jarenlang heeft gemaakt van dieren in Afrika. De fotograaf heeft daar verschillende jaren samen met zijn vrouw rondgereisd om wilde dieren te fotograferen. Hij was onder meer in Tanzania, Botswana, Namibië en Kenia. In 2014 verscheen een fotoboek van De Visser, met de titel Africa Together. Foto's van De Visser zijn te koop via adridevisser@gmail.com . De expositie bij De Bank is vrij toegankelijk en elke dag te bezichtigen.

  1. Veluwe is de bakermat van kamperen in Nederland: ‘In het begin werden tentjes zomaar ergens opgezet’
    PREMIUM

    Veluwe is de bakermat van kamperen in Nederland: ‘In het begin werden tentjes zomaar ergens opgezet’

    Zo’n honderd jaar geleden streken de eerste kampeerders neer op de Veluwe. Campings bestonden in die tijd nog niet, dus werd de tent - of wat daarvoor moest doorgaan - opgezet in een willekeurig stuk bos of op het land van een welwillende boer. ,,Je kunt de Veluwe gerust de bakermat van het kamperen in Nederland noemen’’, zegt Hans Buiter, verenigingshistoricus van de ANWB.

Veluwe