Directeur Andries de Jong van Cultuurkust trok vorig jaar optimistisch in het Oude Stadhuis en nam het beheer op zich van het gebouw, plus de exploitatie van de Huiskamer. Dat blijkt nu een misrekening te zijn.
Volledig scherm
PREMIUM
Directeur Andries de Jong van Cultuurkust trok vorig jaar optimistisch in het Oude Stadhuis en nam het beheer op zich van het gebouw, plus de exploitatie van de Huiskamer. Dat blijkt nu een misrekening te zijn. © Ruben Schipper

Gezocht: nieuwe beheerder voor de Huiskamer van Harderwijk - die trouwens ook de huwelijken in het oude stadhuis moet regelen

Een jaar na de uiteindelijke ingebruikname van het gerestaureerde Oude Stadhuis als culturele thuisbasis van Harderwijk waar iedereen welkom is, moet de gemeente op zoek naar een andere beheerder, naar een nieuwe exploitant van de Huiskamer en naar andere bodes voor de huwelijken.

 1. Wildplasser smijt putdeksel door ruit cafetaria in Harderwijk: ‘Precies op de plek waar mijn vrouw stond’
  PREMIUM

  Wildplas­ser smijt putdeksel door ruit cafetaria in Harderwijk: ‘Precies op de plek waar mijn vrouw stond’

  Snackbarhouders Bart en Elles van der Mark werden vorige week opgeschrikt toen een boze voorbijganger een putdeksel door de ruit van snackbar Tweelingstad in Harderwijk heen gooide. De man was boos omdat hij door het echtpaar terecht was gewezen na een poging tot wildplassen in de steeg naast de snackbar. Vaste klanten hebben nu een steunactie opgezet voor het echtpaar.
 1. Sneltest voor scholieren, Gymnasium Apeldoorn trapt proef af
  Play

  Sneltest voor scholieren, Gymnasium Apeldoorn trapt proef af

 2. Bekende Urker tweeling: 'Urk wordt onder een loep gelegd'
  Play

  Bekende Urker tweeling: 'Urk wordt onder een loep gelegd'

Veluwe