In De Roef - hier op een bouwfoto van begin oktober - werken elf verschillende zorg- en welzijnsorganisaties samen volgens de visie Positieve Gezondheid, waarin het draait om zorg, welzijn, zingeving en ontmoeting.
Volledig scherm
PREMIUM
In De Roef - hier op een bouwfoto van begin oktober - werken elf verschillende zorg- en welzijnsorganisaties samen volgens de visie Positieve Gezondheid, waarin het draait om zorg, welzijn, zingeving en ontmoeting. © Bram van de Biezen

Halen wijkcentra in Harderwijk het eind van het jaar?

updateWijkcentra De Roef en De Kiekmure in Harderwijk zitten in financiële problemen. Om te voorkomen dat activiteiten moeten worden geschrapt maakt de gemeente per direct 110.000 euro over aan de stichting die beide centra beheert. En dat terwijl er al discussie is over onderzoekskosten van 166.000 euro voor verbouwing van De Kiekmure.

  1. Onbegrip over sterke voorkeur voor prefab elementen skatebaan Harderwijk: ’Dat willen we helemaal niet!’
    PREMIUM

    Onbegrip over sterke voorkeur voor prefab elementen skatebaan Harderwijk: ’Dat willen we helemaal niet!’

    Blij dat het plan voor de nieuwe skatebaan in Harderwijk aan de Parkweg nog niet in beton is gegoten. Maar tegelijkertijd zorgen over de uitkomst. Zie hier de gemengde gevoelens van VVD’er Wessel Petersen uit Harderwijk en skateboarder Joost den Das. ,,Er is nog geen definitieve keuze, maar het college spreekt al wel een voorkeur uit voor prefab elementen. Dat is nou nét wat de jongeren niet willen.”