Bewoners van de wijken Tweelingstad, Stadsweiden en Drielanden zeggen steeds meer overlast te ervaren van de drukke A28 bij Harderwijk. Desondanks lukt het niet om Rijkswaterstaat tot maatregelen over te halen.
Volledig scherm
Bewoners van de wijken Tweelingstad, Stadsweiden en Drielanden zeggen steeds meer overlast te ervaren van de drukke A28 bij Harderwijk. Desondanks lukt het niet om Rijkswaterstaat tot maatregelen over te halen. © Marco van den Berg

Harderwijk teleurgesteld in provincie en Rijkswaterstaat om geluidsschermen A28

De A28 zorgt in Harderwijk voor veel geluidsoverlast, maar het lukt niet om dat duidelijk te maken bij de provincie Gelderland en Rijkswaterstaat. Althans, die zien geen reden tot maatregelen. Tot die teleurstellende conclusie komt de gemeente Harderwijk.  

 1. Buurt is eendenslachterij in Ermelo zó beu dat de baas nu een parkeerprobleem heeft bij z'n restaurant
  PREMIUM
  20

  Buurt is eenden­slach­te­rij in Ermelo zó beu dat de baas nu een parkeerpro­bleem heeft bij z'n restaurant

  Het Ermelose hoofdpijndossier over Tomassen Duck-To blijft niet beperkt tot de eendenslachterij. Zelfs het parkeren bij een restaurant in de buurt ligt door het jarenlange conflict rond het bedrijf onder druk. Met 75.000 euro aan dwangsommen wil de gemeente afdwingen dat Gertjan Tomassen de parkeersituatie bij restaurant LazyTiger verandert. Die is nu in strijd met de regels.
  Ermelo