De gemeente werkt aan een plan om in dit gebied tussen de Vissershaven (rechts) en de N302 (links) meer betaalbare woningen te kunnen bouwen. Een aanvraag om steun van het rijk - zoals eerder al in Harderweide - gaat nu de deur uit.
Volledig scherm
PREMIUM
De gemeente werkt aan een plan om in dit gebied tussen de Vissershaven (rechts) en de N302 (links) meer betaalbare woningen te kunnen bouwen. Een aanvraag om steun van het rijk - zoals eerder al in Harderweide - gaat nu de deur uit. © Bram van de Biezen

Harderwijk vraagt het Rijk opnieuw om geld voor betaalbare woningen

Om meer betaalbare woningen in het Waterfront te kunnen bouwen klopt de gemeente Harderwijk opnieuw aan bij het Rijk. Als de benodigde miljoenen euro's niet loskomen moet een andere oplossing worden gevonden.

 1. Harderwijk is dé plek voor alle dieren in nood op de Noordwest-Veluwe, negen gemeenten doen mee
  PREMIUM

  Harderwijk is dé plek voor alle dieren in nood op de Noord­west-Veluwe, negen gemeenten doen mee

  De opvang en het transport van dieren in nood wordt vanaf dit jaar op de Noordwest-Veluwe geregeld door één dierenopvang en één dierenambulance-organisatie. Robin Schalij van Dierencentrum de Ark in Harderwijk heeft daarover afspraken gemaakt met de alle gemeenten in de regio. Met name voor Putten een verademing, waar ze de afgelopen jaren al twee ambulancediensten versleten.
 1. Sneltest voor scholieren, Gymnasium Apeldoorn trapt proef af
  Play

  Sneltest voor scholieren, Gymnasium Apeldoorn trapt proef af

 2. Bekende Urker tweeling: 'Urk wordt onder een loep gelegd'
  Play

  Bekende Urker tweeling: 'Urk wordt onder een loep gelegd'

Veluwe