Het horecapand was bedacht op de plek van het zand, maar daar komt het havenkantoor. Voor café De Liefde wordt nog gezocht naar een vergelijkbare locatie.
Volledig scherm
PREMIUM
Het horecapand was bedacht op de plek van het zand, maar daar komt het havenkantoor. Voor café De Liefde wordt nog gezocht naar een vergelijkbare locatie. © archief de Stentor

Harderwijk zoekt locatie café De Liefde

De zoektocht naar een geschikte locatie voor café De Liefde in Harderwijk wordt voortgezet. De initiatiefnemers en de gemeente zitten binnenkort weer bij elkaar aan tafel. 

,,De intentie is om er uit te komen’’, aldus wethouder Jeroen de Jong deze week nadat Teun van Garderen van café De Liefde het ‘beschamend’ had genoemd hoe de gemeente met hun initiatief was omgegaan. Hij uitte zijn kritiek tijdens een vergadering van de commissie ruimte van de gemeente. 

  1. Bezoekuurtje verpleeghuis betekent de wereld voor vader en dochter in Harderwijk: ‘we kunnen weer echt dingen delen’
    PREMIUM

    Bezoekuur­tje verpleeg­huis betekent de wereld voor vader en dochter in Harderwijk: ‘we kunnen weer echt dingen delen’

    Mooi, bijzonder en emotioneel. Zo noemt Magda Olofsen het weerzien met haar vader Gerrit van Panhuis (84) in verpleeghuis Boerhaavehof in Harderwijk. Zij is een van de gelukkigen die ‘profiteert’ van een eerste summiere versoepeling van de maatregelen van Zorggroep Noordwest Veluwe, waarbij bewoners een uurtje per week een dierbare in levende lijve mogen ontmoeten.

Veluwe