Volledig scherm
PREMIUM
Het horecapand was bedacht op de plek van het zand, maar daar komt het havenkantoor. Voor café De Liefde wordt nog gezocht naar een vergelijkbare locatie. © archief de Stentor

Harderwijk zoekt locatie café De Liefde

De zoektocht naar een geschikte locatie voor café De Liefde in Harderwijk wordt voortgezet. De initiatiefnemers en de gemeente zitten binnenkort weer bij elkaar aan tafel. 

,,De intentie is om er uit te komen’’, aldus wethouder Jeroen de Jong deze week nadat Teun van Garderen van café De Liefde het ‘beschamend’ had genoemd hoe de gemeente met hun initiatief was omgegaan. Hij uitte zijn kritiek tijdens een vergadering van de commissie ruimte van de gemeente. 

  1. Inspectie: personeel vleesverwerkers rond Harderwijk werkt onveilig, te lang en krijgt te weinig betaald

    Inspectie: personeel vleesver­wer­kers rond Harderwijk werkt onveilig, te lang en krijgt te weinig betaald

    Uit een controle van de Inspectie SZW (Sociale Zaken en Werkgelegenheid) bij vijf vleesverwerkers op de Veluwe blijkt dat deze bedrijven overtredingen maken op het gebied van veilig en eerlijk werken. Vier van de vijf bedrijven zijn de afgelopen jaren al beboet door de Inspectie. Volgens woordvoerder Paul Q van der Burg gaat het om bedrijven in en rond Harderwijk. Hij mag de namen niet prijsgeven.

Veluwe