De voorbereidingen voor het Harderwijkse coronaprotest, dat gepland staat voor komende zaterdag, zijn al in volle gang. Helemaal rechts Jort Brink.
Volledig scherm
PREMIUM
De voorbereidingen voor het Harderwijkse coronaprotest, dat gepland staat voor komende zaterdag, zijn al in volle gang. Helemaal rechts Jort Brink. © Ruben Schipper Fotografie

Harderwijks coronaprotest moet naar Wijde Wellen, maar daar wil organisator niets van weten

Het coronaprotest van de Harderwijkse horeca moet worden verplaatst naar de Wijde Wellen. De Vijhestraat is volgens de gemeente namelijk niet geschikt voor een grootschalige demonstratie. Organisator Jort Brink wil vasthouden aan het oorspronkelijke plan. ,,Het slaat nergens op om ons te verbannen naar de Wijde Wellen.’’

2 reacties

 • japie de Boef

  2 maanden geleden
  ..."vermenging met andere groepen"...en wel al ruim een jaar lang gemotoriseerd verkeer van alle kanten met andere groepen laten mengen.
 • Ed Bosch

  2 maanden geleden
  Het is Jort en de gemeente mag hem niet. Jort trekt z'n scheur los en dat valt niet goed bij de gemeente, is in coronatijd al een paar keer gebleken toch?
 1. Voice-zangeres Julia uit Harderwijk komt met eerste single én een boodschap: ‘Kies voor wat goed voelt voor jou’
  PREMIUM

  Voi­ce-zangeres Julia uit Harderwijk komt met eerste single én een boodschap: ‘Kies voor wat goed voelt voor jou’

  Julia van Bergen uit Harderwijk won zeven jaar geleden het Junior Songfestival en gooide daarna hoge ogen met ‘team Waylon’ in The Voice of Holland. Daarna bleef het - door studie en corona - even stil, maar met haar nieuwe single Laat ze maar praten zoekt de inmiddels volwassen zangeres (22) de spotlights weer op. ,,Zonder podium word ik doodongelukkig. Maar dat hoeft niet per se het hoogste podium te zijn.”
 2. Joy Schoonhoven neemt Zeewolde bij de hand in topper (en moet voor het eerst contributie betalen)
  PREMIUM
  West Veluwe: Wedstrijd van de week

  Joy Schoonho­ven neemt Zeewolde bij de hand in topper (en moet voor het eerst contribu­tie betalen)

  Hij liep zomaar binnen op sportpark de Horst in Zeewolde en is binnen een paar wedstrijden al de revelatie van de derde klasse van het zaterdagvoetbal. En dat is eigenlijk ook niet vreemd, want Joy Schoonhoven (27) heeft al een flinke rij gerenommeerde clubs achter zijn naam staan. Zeewolde won de topper van Zwart-Wit’63 (0-1) en gaat ongeslagen aan kop.

Veluwe