Auto in Harderwijk in beslag genomen na zoveelste overtreding.
Volledig scherm
Auto in Harderwijk in beslag genomen na zoveelste overtreding. © Politie Veluwe-West

Hardrijder (20) begaat overtreding op overtreding en kan nu zijn auto inleveren in Harderwijk

Een 20-jarige man uit de gemeente Amersfoort moest vanmorgen in Harderwijk zijn auto afstaan aan de politie. Hij bleek de ene na de andere overtreding te hebben begaan en nu is de maat vol.

22 reacties

 • Hans van Dijk

  2 maanden geleden
  Sommigen zijn écht niet meer te redden. Geen gevoel voor anderen. Geen enkel inlevingsvermogen. Veelplegers noem ze dat. Zorgen dat zo,n dwaas nooit meer de weg op kan.
 • Marja Schenderling

  2 maanden geleden
  Toen mijn man in dienst was, is er een (verplichte) filmavond geweest, waarin de gevolgen zichtbaar waren van ongelukken met motorrijders die zonder beschermende kleding (motorpak, laarzen) hadden gereden. Dat heeft, veertig jaar na dato, nog zoveel impact op hem gehad, dat hij er altijd over begint als we in de auto zitten en weer zo’n - zich onaantastbaar wanende - dwaas voorbijkomt. Bij mensen als deze jongeman zou een cursus veilig rijden mét een dergelijke film verplichte kost moeten zijn….
 • Mark Nijenhuis

  2 maanden geleden
  @Dick Meerdink als je nog achter het stuur kruipt terwijl je je rijbewijs al kwijt bent is dat niet meer naast de pot piesen. Dan heb je er ondertussen een flinke bende van gemaakt.
 • Freddie Fransz

  2 maanden geleden
  Top politie niet eerst wachten tot dat hij iemand dood rijd. Voorkomen is beter!
 • Marco Wassink

  2 maanden geleden
  Mw Zuidema,, Geheel met u eens, graag minstens 2 en liever 3 maanden telkens een aantal uur laten meelopen op een afdeling waar mensen revalideren. óf verplicht met je gezicht in een postbus 100 spotje.