Joost Speelman (rechts) en Christine Ros (midden) organiseren samen met Jeffrey Migchelsen (links) een nieuw evenement op het water in Harderwijk: Pop Meets Classic.
Volledig scherm
PREMIUM
Joost Speelman (rechts) en Christine Ros (midden) organiseren samen met Jeffrey Migchelsen (links) een nieuw evenement op het water in Harderwijk: Pop Meets Classic. © Ruben Schipper

Havenconcert Pop Meets Classic in Harderwijk laat muziekstijlen samensmelten: ‘Willen haven teruggeven aan Harderwijkers’

Harderwijk groeit in uitstraling met de nieuwe haven en boulevard en de culturele evenementen groeien mee. Het eerste Pop Meets Classic-concert op vrijdag 30 september heeft volgens de organisatie alles in zich om een jaarlijkse traditie te worden.

0 reacties

  1. Dankzij Buurtgezinnen kunnen Benjamins ouders in Ermelo één keer per week even op adem komen
    PREMIUM

    Dankzij Buurtgezin­nen kunnen Benjamins ouders in Ermelo één keer per week even op adem komen

    Het is niet altijd vanzelfsprekend dat een gezin op rolletjes loopt. Wanneer het thuis niet meer lukt om voldoende tijd en aandacht aan de kinderen te besteden en de problemen zich opstapelen, kunnen ouders terecht bij Buurtgezinnen. In Ermelo hebben via die organisatie achttien kinderen een plekje gekregen bij een gastgezin in de afgelopen twee jaar. En er is vraag naar meer steungezinnen.