Hij komt gewoon met de pakjesboot naar Harderwijk, maar Sinterklaas een hand geven ‘is geen optie’,  zegt burgemeester Van Schaik.
Volledig scherm
PREMIUM
Hij komt gewoon met de pakjesboot naar Harderwijk, maar Sinterklaas een hand geven ‘is geen optie’, zegt burgemeester Van Schaik. © Ruben Schipper Fotografie

Hij komt, hij komt... in Harderwijk. Maar let op: Sinterklaas een hand geven kan dus echt niet

Terwijl sint-comités in het hele land zicht afvragen of de aankomst in hun dorp of stad wel door kan gaan , zijn ze er in Harderwijk wel uit: hij komt! Met zelfs een rijtoer, een defilé en spelletjes in de stad. Alleen Sinterklaas een handje schudden, dat kan dit jaar echt niet. Maar zo simpel als het klinkt, is het dus niet.  

0 reacties

  1. Agenda's kapper en tattooshop bomvol, maar Harderwijk loopt niet massaal door de winkelstraat
    PREMIUM

    Agenda's kapper en tattooshop bomvol, maar Harderwijk loopt niet massaal door de winkel­straat

    Nog tachtig plekken vrij in de Houtwalgarage, geen drommen mensen in de winkelstraten. Harderwijk lijkt nog niet erg gretig bij de openstelling van de winkels. Het horecaplein straalt een doodse stilte uit, terwijl het verder gezellig druk is. De kapper en de tattooshop schrijven de agenda’s met gemak vol. Bij de buren in Ermelo wordt zelfs weer gesmikkeld en gedronken aan restauranttafeltjes.

Veluwe